Sony Vegas Pro 19 Crack Download En Son Windows İçin

Sony Vegas Pro 19 Crack Download En Son Windows İçin [Kurulum Eğitimi]

Sony Vegas Pro 19 Crack

Sony Vegas Pro 19 Crack, Windows kullanıcıları için gerçekten mükemmel bir video geliştirme yazılım programıdır. Bu yazılım, müşterilere birinci sınıf bir eğlence sunmak amacıyla video düzenlemeye yönelik olağanüstü avantajlara ve işlevlere sahiptir. Sonraki makalede OneIndir, kullanılacak Sony Vegas Full crack’i cihazınıza kurmanın bir yolunu paylaşacak.

Sony Vegas Pro 19 Crack’i indirme bağlantısı

ŞİMDİ İNDİRİN Sony Vegas 19 Pro Bağlantı 1: Burada
ŞİMDİ İNDİRİN Sony Vegas 19 Pro Bağlantı 2: Burada

Sony Vegas Pro 19’la tanışın

Sony Vegas Pro 19 Crack

Sony Vegas Pro 19 Crack, Vegas Creative Software kullanılarak geliştirilmiş birçok gelişmiş fonksiyona sahip profesyonel bir video düzenleme yazılım programıdır. Benzersiz bir şekilde, Sony Vegas 19 Crack, destek araçları ve zengin geçiş sonuçları kombinasyonu sayesinde çarpıcı kısa filmler oluşturabilen günümüzün versiyonudur.

Bu sürüm kullanıldığında film ve video ürünleri yepyeni bir yaklaşımla tamamlanabilecek. Sony Vegas Pro full crack kullanılarak formatlama işlemleri mutlaka desteklenebilir, böylece kullanıcılar için bir ortam oluşturulabilir. Böylece yaratıcı derecelerinin yanı sıra duygularını, değerlendirmelerini de kolaylıkla taşıyacaktır.

Bu modelin övgüye değer bir özelliği, kullanıcıların en kullanışlı dahili donanımla görüntüyü güzelleştirmesine olanak sağlamasıdır. Ayrıca, aracın yardımıyla müşteriler aynı anda yüksek kaliteli hareketli görüntüleri dosyalayabilir ve bunları sosyal ağ sitelerinde sorunsuz bir şekilde paylaşabilir.

Ayrıca, Sony Vegas Pro 19 Crack’ı indirirken kullanılan arayüz, müşterilerin donanımlarını sorunsuz bir şekilde yönetmelerine yardımcı olmak için daha esnek ve kullanıcı dostu olacak şekilde özelleştirildi. Gurur getiren, güçlü etki yaratan ve piyasaya sürüldüğü göz önüne alındığında en çok güvenilen modelin bu olduğunu söylemek abartı olmaz.

Sony Vegas Pro 19 Crack 64bit’in Avantajları

Zengin düzenleme araçlarına sahiptir

Magix Sony Vegas Pro 19 Crack, video yapım sürecinde kullanıcılara hizmet vermek için en doğru geliştirme donanımını sunuyor. Film dilimleme, sürükle ve bırak, toplu düzenleme vb. gibi bazı özellikler sağlanmaktadır. Müşterilerin en kolay istediği şey fare ve klavye üzerinde sorunsuz bir şekilde çalışmaktır.

Sony Vegas Pro 19 Crack

En basitinden, yazılım ayrıca Başlık Oluşturma, ProType oluşturma ve çoklu dijital kamera film değiştirme özelliklerini de sunar ve sesleri, görüntüleri vb. algılayabilir ve bunları eşzamanlı olarak düzenleyebilir. Donanımlı tüm araçlar, film yapım sisteminin tek ve doğru olmasına yardımcı olacaktır.

Sony Vegas Pro 19 Crack 64bit’i indirdiğinizde Mixing Console aracıyla son ses kontrolü karşınıza çıkacaktır. Bu program şunları içeren yeni ses efektleri sunar: Delay, EQ, Reverb ve diğerleri. Ayrıca anında belgeleme ve beş.1 surround ile harmanlama kapasitesi.

Ayrıca bu sistem, ekstra çekici filmler için VST ve DirectX ses eklentileriyle ses işlemeyi ve kodlamayı da destekler.

2D, 3D formatlarında filmler oluşturun

Sony Vegas Pro 19 Crack’ın diğer muhteşem nimetlerinden biri de, yazılımın sağladığı stereo görüntü modu ve buna eşlik eden destek efektleri sayesinde, üç boyutlu video kameralardan ve mevcut 2 boyutlu içerik malzemesinden 3 boyutlu filmler oluşturma yeteneğidir. Çanta.

Buna ek olarak, yazılım aynı zamanda keskin fotoğraf kalitesine sahip 3 boyutlu filmler oluşturmaya da yardımcı olur ve herkesin keyif alabileceği TV ve bilgisayar cihazlarında kanıtlanabilir.

Sony Vegas Pro 19 Crack

İlgili Makaleler

Kullanımı basit, işlevi kolay

Sony Vegas Pro 19 Crack Full Key, müşterilerin hareketli görüntüleri kırpmak, görsel düzenleme yapmak, kareleri yüksek hassasiyetle yüklemek veya kaldırmak için fareyi veya klavyeyi kullanabilmesini sağlayan yoğun bir değiştirme moduna sahiptir. Magix Sony Vegas 19’un araç çubuğu simgeleri ve birçok yeni işaretçi içeren kişisel arayüzü, değiştirme performansını artırmayı kolaylaştırır.

Ayrıca yazılım, tamamen imleç işlevine dayalı olarak videonun başlamasını veya bitmesini hızlı bir şekilde azaltmak için Kırpma Başlangıç-Bitiş modunu da entegre eder. Bu, Techbuzz’un sağladığı Proshow Yapımcısı veya Proshow Gold yazılımının oldukça iyi yardımcı olduğu işlevdir.

Sony Vegas Pro’nun muhteşem işlevlerinin özeti

  • Sony Vegas Music Pro, pix ile resim işleme ve işleme donanımı sağlar.
  • 300 milyondan fazla özel görsel ve işitsel sonuçla kullanıcıları destekler
  • Düzenleme ekipmanının kullanım özellikleri şunları içerir: kırpma, sürükle ve bırak, çoklu dijital kamerayı değiştirme, toplu geliştirme, görüntü ve ses senkronizasyonunun itibarı ve onarımı vb.
  • Ses çıktılarını destekler: Reverb, Delay, EQ…
  • Gecikmeden belgeleme, 2D içerik materyalinden 3D filmler oluşturma yeteneği.

Yazılım kurulumu için önerilen yapılandırma

  • İşletim aygıtı: Win 10 ve üzeri 64bit modelden.
  • CPU çipi: Dört çekirdekli ve birkaç Beş GHz’lik Core i5 veya üstü.
  • GPU: NVIDIA GeForce RTX serisi veya GTX 9XX veya üzeri, 4 GB. AMD/ATI Radeon 4GB ve VCE üç.Sıfır veya daha iyisi.
  • Ram: 8GB veya üzeri
  • Sert basınç alanı : Minimum 1,5 GB.

Sony Vegas Pro 19 Crack Tam Sürüm 64bit’i yükleme talimatları

Not : Anti-virüs yazılım programını kapatın, Win 10 veya Win onbir kullanıyorsanız, yazılımı indirdikten sonra Windows Defender’ı ve internet bağlantısını kapatın. Daha hızlı indirme hızı için IDM’yi (İnternet İndirme Yöneticisi) kullanabilirsiniz.

Sony Vega Pro 19’yu bilgisayarınıza kurmak için lütfen aşağıdaki merdivenleri takip ediniz.

Adım 1: Sony Vegas Complete Crack’i dizüstü bilgisayarınıza doğru bir şekilde indirdikten sonra, yazılım programı belgesini hemen Winrar ile çıkarmanız gerekir.

Adım 2: Paketi açtıktan sonra bazı küçük belgeler görünecektir. Daha sonra araca yerleştirmek için kurulum kaydını çalıştırın.

Sony Vegas Pro 19

Adım 3: Bu adımda uygun dili seçin ve devam etmek için İleri’yi seçin.

Sony Vegas Pro 19 Crack

Adım 4: “Okudum…” seçeneğini seçin ve programı yüklemeye devam etmek için tekrar İleri seçeneğini seçin.

Sony Vegas Pro 19

Adım 5: Ardından “Masaüstünde kısayol oluştur” seçeneğini seçin. Bu, simgeyi masaüstünüze eklemenize yardımcı olacaktır. Ardından Yükle’ye tıklayın ve Sony Vegas 19 yazılımının yükleme işlemini tamamlaması için birkaç dakika bekleyin.

Sony Vegas Pro 19

Adım 6: Kurulum işlemi bittikten hemen sonra bitirmek için Son’u seçin.

Sony Vegas Pro 19

Adım 7: Kurulumu tamamladıktan sonra, Sony Vegas 19 Pro’yu kalıcı olarak kırmak için bir sonraki adıma geçin. İndirilen dosyanın içindeki crack dosyasına gidin ve tüm dosyaları oraya kopyalayın.

Sony Vegas Pro 19

Adım 8: Daha sonra varsayılan yazılım kurulum klasörü olan C:\Program Files\Vegas\Vegas Pro 19.0’a gidin ve dosyaları buraya yapıştırın.

Sony Vegas Pro 19

Adım 9: “Değiştir…”e tıklayın veardından Vegas Pro’nun jailbreak işlemini tamamlamak için Devam edin. Lütfen yazılımı açın ve kaliteli videolar oluşturma deneyimini yaşayın.

Sony Vegas Pro 19

Yukarıda Sony Vegas 19 Pro Crack’in nasıl kurulacağına dair en kapsamlı kayıtlar bulunmaktadır. Bu haber bülteninin bu harika video düzenleme yazılımını daha iyi anlamanıza yardımcı olacağını umuyoruz. Size bir hit kurulumu diliyorum!

Leave a Comment