UltraISO Premium Edition Crack Ücretsiz İndirin

UltraISO Premium Edition Crack Ücretsiz İndirin

UltraISO Premium Edition Crack

UltraISO Premium Edition Crack Full Key, birçok insanın kabul ettiği ve oyun oynarken, bakarken ve ofiste kullandığı sanal sürücüler oluşturmaya yönelik bir yazılım programıdır. Bununla birlikte, çoğunuz yine de Ultraiso’yu tam açılmamış olarak nereden indireceğinizi ve onu nasıl kullanacağınızı merak ediyorsunuz.

Bu nedenle OneIndir, okuyucuların aracı daha iyi anlamalarına yardımcı olmak ve UltraISO Premium Edition Crack tam crack için ücretsiz ve orijinal bir indirme bağlantısı sağlamak için bu makaleyi oluşturdu. Birlikte takip edelim!

Kalıcı UltraISO Edition Crack indirme bağlantısı sanal sürücüler oluşturmaya yardımcı olur

UltraISO Premium Full Crack için güvenli indirme bağlantısı: Burada

UltraISO aracı nedir?

UltraISO Premium Edition Crack

UltraISO Premium Edition Crack, kullanıcıların Windows çalışan cihazı kullanarak bilgisayarlarda .Iso uzantılı dosyaları hızlı bir şekilde oluşturmasına olanak tanıyan bir yazılım programıdır. Aynı zamanda kullanıcılar, belgeleri analiz etme, geliştirme, oluşturma ve .Iso düzeninde dosyaları doğrudan CD/DVD-ROM’lardan veya sabit sürücülerden kaydetme gibi birçok özel özelliği de gerçekleştirebilirler.

UltraISO Premium Edition Crack Complete Crack ile Windows, Linux kurulum disklerini yazabilecek veya dizüstü bilgisayarınızda UEFI veya Legacy gereksinimlerini karşılayan Windows, Linux, WinPE için önyüklenebilir USB’ler oluşturabileceksiniz.
Ayrıca yazılım programı diğer birçok fotoğraf rapor formatına da yardımcı olmaktadır. Bu codec bileşenleri bin, cue, mds, mdf, nrg, img, daa, dmg, hfs, uif, vcd, ashdisc, bwt, bwi, ima, c2d…

UltraISO‘da ISZ dosyasının, .Iso uzantılı pix’in sıkıştırılmış veya şifrelenmiş bir kayıt düzeni olduğunu göreceksiniz. Bu düzen, disk alanını depolamak için EZB Systems aracılığıyla oluşturuldu. Bu dosyayı açmak için müşterilerin şu sıraya uyması gerekir: Araçlar → Sıkıştırılmış ISZ’yi Aç…alternatif seçeneğini seçin.

UltraISO ayrıca müşterilerin .Isz formatındaki belgeleri şu işlemle diğer formatlara dönüştürmesine de olanak tanır: Dosya → Dönüştür…

Neden ISO Dijital Basınç Tanıtım Yazılımını Kullanmalısınız?

UltraISO ilk modelini 2002 yılında piyasaya sürdü. Yazılım, EZB Sistemleri aracılığıyla oluşturulur, geliştirilir, dağıtılır ve kontrol edilir. Şu ana kadar UltraISO crack hala yaygın olarak kullanılıyor ve kullanıcılara zorlanmadan ulaşma kapasitesine sahip.

Müşteriler internetten bir oyun veya Windows yükleyici indirdiğinde, normalde .Iso düzeninde olacaktır. Geçmişte optik disklere kaydedilen bazı eski filmler bile bu formata sahiptir. Böylece UltraISO en yüksek oran aracı bu dosyaları görüntülemenize ve bunlarla çalışmanıza yardımcı olacaktır.

.Iso dosyaları CD veya DVD optik disklerin harika bir kopyasıdır. Diskin içindeki tüm içerik, .Iso düzeninde bir UltraISO sanal diske kopyalanabilir. Bu kayıt internette yayınlanabilir ve başkaları onu indirip gerçek bir CD veya DVD’de içerik olarak kullanabilir.

Yazılım programının arayüzü oldukça eski gibi görünse de, bu, maksimum önemli işlevlerin tümüne sahip, güçlü, kullanımı kolay bir yazılım programıdır. Disk resmi varış prosedürü hızlı bir şekilde konum alacaktır ve bittiğinde temiz bir bildirim olabilir.

UltraISO 9’daki Temel Özellikler

Aşağıda günümüz UltraISO 9.7’nin muazzam yetenekleri yer almaktadır:

  • Önyükleme diskinden fotoğraf dosyaları oluşturun: Önyükleme diski ayrıca sistem diski, önyükleme diski, önyüklenebilir aygıt, ana disk, önyüklenebilir disk gibi adlarla da bilinir. Bu diskler, bilgisayarın çalışan makinesinin başlatılmasına yardımcı olan özel dosyalar oluşturmak için kullanılabilir. Normalde, .Iso düzeni belgelerini önyükleme diskinden çoğaltıp sabit sürücüye yapıştırırsanız kullanıcı bu belgeyi açamaz. Ancak UltraISO Premium Edition Crack ile kullanıcılar, bu eşit önyükleme disklerinden .Iso belgeleri oluşturabilirler.
  • Zorlu güçte saklanan kayıtlardan .Iso belgeleri oluşturun: Halihazırda zorlu baskı altında olan verilerle kullanıcılar, yazılım programındaki alternatifler aracılığıyla bu verilerle .Iso formatındaki dosyalar oluşturabilir.
  • .Iso raporunun içeriğini düzenleyin: Kullanıcılar, sabit diskte geliştirmeden önce çıkarılan içeriği dahil etme veya elden çıkarmanın yanı sıra dosyanın içerik materyalini de değiştirebilir.
  • .Iso rapor formatlarını dönüştürün: Kullanıcılar, .Iso dosyalarını birçok farklı codec bileşenine (ve bunun tersi) dönüştürebilir, diğer codec bileşenlerinden .Iso yöntemine, program içinde bulunan Dönüştürme özelliğine dönüştürebilir.
  • Sanal kuvvet oluşturun ve bu sürücüde .Iso dosyasını çalıştırın: Bu özellik, artık CD veya DVD sürücüsü olmayan müşterilere birinci sınıf kolaylık sağlar. Kullanıcılar bu baskıyla sanal sürücüler oluşturabilir ve .Iso belgelerini çalıştırabilir. Bu özellik ayrıca tekrarlanan kullanım nedeniyle optik diskin zarar görmesini önlemeye yardımcı olur.
  • Görüntü belgelerini CD, DVD optik disklerine yazın: UltraISO Premium crack, müşterilerin başka bir yardımcı yazılım programı kullanmadan resim belgelerini optik disklere yazmasına olanak tanır.

UltraISO Premium

İlgili Makaleler

Yazılım programını yüklemek için yapılandırma gerektirir

  • İşletim sistemi: Windows 7, Vista, 2003, XP, 2000, ME, 98SE, doksan sekiz, Windows NT4.Zero SP6a
  • İşlemci: Intel Pentium 166MHz veya daha iyisi
  • RAM belleği: 64MB veya daha fazla
  • Boş sabit basınç alanı: Minimum 100MB
  • Disk desteği: CD-ROM, CD-R/RW, DVD-ROM

UltraISO Premium Edition Crack Full Key’i Bilgisayarınıza Yükleme Talimatları

Daha sonra, UltraISO Premium Edition Crack’i hatasız olarak tam olarak kurmak için kurulum yöntemine geçebiliriz:

Adım 1: Lütfen yukarıda koruma amaçlı onayladığımız yazılım programı indirme bağlantısına giriş yapınız.

Adım 2: İndirilen UltraISO Premium Edition Crack’u Winrar kullanarak çıkarın. Daha sonra klasörü açın ve Dosya Kurulumu’nu çalıştırın, sağ tıklayın ve Yönetici olarak çalıştır’ı seçin.

UltraISO Premium

Adım 3: Yazılım yayıncısının şartlarını kabul etmek için Sözleşmeyi kabul ediyorum seçeneğini seçin. Devam etmek için İleri’yi seçin.

UltraISO Premium

Adım 4: Aracın nereye kaydedileceğini seçeceğiniz pencere görünecektir, sistem tarafından bilgisayarın C: sürücüsüne kaydedilir. Devam etmek için İleri’ye tıklayın.

UltraISO Premium

Adım 5: Ek Görevleri Seç penceresi görünür, tüm boş kutuları işaretleyin ve İleri’ye tıklayın.

UltraISO Premium

Adım 6: Kuruluma Hazır penceresi belirir, yazılımı başlatmak için Kur’a tıklayın. Otomatik kurulum birkaç dakika sürer, yazılım kurulum penceresini sağlam tutmanız gerekir.

UltraISO Premium

Adım 7: UltraISO Kurulum Sihirbazı Tamamlanıyor penceresi karşınıza çıktığında kurulumu tamamlamışsınız demektir. Sanal disk oluşturma yazılımını yüklemeyi tamamlamak için Son’a tıklayın.

UltraISO Premium

Adım 8: Daha sonra aşağıda bırakacağımız UltraISO Key 9.7 ile yazılımı aktif hale getireceğiz. Lütfen aracı açın ve Kayıt Kodunu Girin’e tıklayın ve aşağıdaki tuşlardan birini girin.

UltraISO Premium

Kayıt adı: Ana Sayfa
Kayıt kodu: 4BA9-0D54-214A-C938

Kayıt adı: Steve Olson
Kayıt kodu: 2BEC-ED28-82BB-95D7

Kayıt adı: Heinzdieter Beckmann Jr
Kayıt kodu: 641D-D430-88E6-A656

Kayıt adı: Christopher Wydler
Kayıt kodu: 424F-ED23-7C0A-D75B

Adım 9: Tamam’ı seçin, ardından aşağıda gösterildiği gibi bir iletişim kutusu göründüğünde, ultraiso premium’u kalıcı olarak başarıyla etkinleştirdiniz ve şimdi

UltraISO Premium

UltraISO Premium Edition Crack Nasıl Kullanılır?

UltraISO Premium Edition Crack’nun uygulayabileceğiniz birçok işlevi vardır, bu nedenle onu Youtube’daki hareketli görüntüler aracılığıyla tamamen, temel olarak ve sezgisel olarak nasıl kullanacağınızı öğrenmek istersiniz. Aşağıda UltraISO Premium dokuz.7’deki bazı basit özelliklerin nasıl kullanılacağı açıklanmaktadır:

  • CD, DVD optik disklerinden resim dosyaları oluşturun: Araçlar → CDDVD Görüntüsü Oluştur’u kullanarak veya F8 kısayoluna basabilirsiniz. CDDVD Görüntüsü Oluştur penceresinde, oluşturmak istediğiniz CDDVD Sürücüsü gücünü seçin ve ardından Okuma Seçenekleri’ndeki her alternatife tıklayın. Çıktı Dosya Adı’nda raporun nereye kaydedileceğini seçin ve Çıktı Biçimi’nden biçimi seçin (başlangıç ​​varsayılanı .Iso’dur). Ardından UltraISO’nun CDDVD fotoğraf belgesini büyütmeye başlamasına izin vermek için Yap’a tıklayın.
  • Zor kuvvette mevcut olan istatistiklerden .Iso formatında bir rapor oluşturun: Dosya → Yeni’ye tıklayın ve istediğiniz basınç tipini seçin. Daha sonra kayıtları UltraISO’ya sürükleyip bırakıyorsunuz. Sürükle bırak tekniğini kolaylaştırmak için bilgisayar ekranınızı 2 öğeye bölmelisiniz. Bir öğe UltraISO, diğer bileşen ise kayıt depolamadır.
  • Görüntü belgelerinin düzenini dönüştürün: .Iso dosyasını Araçlar → Dönüştür kullanarak başka herhangi bir formata dönüştürebilirsiniz. Dönüştür penceresinde, Giriş Görüntüsü Dosya Adları alanında, dönüştürmeniz gereken .Iso biçimindeki dosyayı seçin. Çıktı Dizini konusunda belgenin nerede saklanacağını seçersiniz ve Çıktı Formatı alanında dönüştürmeniz gereken düzeni seçersiniz. Seçimden sonra dönüştürmeye başlamak için Dönüştür’e tıklayın.
  • .Iso’dan başka bir formata dönüştürün: Bu seçenekle Dosya → Aç’ı seçin. Tür dosyaları alanında, UltraISO Premium’un yardımcı olduğu tüm codec bileşenlerini seçmek için Tüm Dosyalar’ı seçin. Dönüştürülecek belgeyi seçin, ardından Dosya → Kaydet’e tıklayın, .Iso düzenini seçin ve ardından Mağaza için Kaydet’e tıklayın.

Böylece makalemiz okuyuculara UltraISO Premium Edition Crack hakkında belirtilen kayıtları getirdi. Ayrıca, size güvenli bir Ultraiso Tam kırma yük bağlantısının yanı sıra bazı temel yeteneklerin yerleştirilmesi ve kullanılması için komutlar da sağlanmıştır. Umarım yukarıdaki paylaşımla okuyucular yazılımı daha iyi anlayacak ve çalışmalarında verimli bir şekilde gözlemleyecektir.

Leave a Comment