Magix Vegas Pro 20 Full Crack Download Son Sürüm [Güncellendi]

Magix Vegas Pro 20 Full Crack Download Son Sürüm [Güncellendi]

Magix Vegas Pro 20 Full Crack Download

Magix Vegas Pro 20 Full Crack Download, profesyonel video işleme için popüler bir yazılımdır! Araç, kullanıcıların videoları kolayca düzenlemesine ve çeşitli dosyalar, formatlar ve efektler oluşturmasına olanak tanır. Aşağıdaki bölümde MAGIX VEGAS Pro 20 yazılımını anlamanıza yardımcı olacağız ve MAGIX VEGAS Pro 20 repack’i bilgisayarınıza nasıl hızlı bir şekilde indirip kuracağınızı göstereceğiz. Hemen oneindir.com.tr’yi okumanızı ve başvurmanızı öneririz!

Vegas Pro 20 Tüm Özellikleri İçin İndirme Bağlantısı

MAGIX VEGAS Pro 20 Tam Crack’i İndirin: Hiçbir yerde 1

MAGIX VEGAS Pro 20 Tam Crack’i İndirin: Hiçbir yerde 2

MAGIX VEGAS Pro 20 Tam Crack’i İndirin: Hiçbir yerde 3

Magix Vegas Pro 20 nedir?

Magix Vegas Pro 20 Full Crack Download crack, güçlü AI yeteneklerini etkinleştirmek için çeşitli video ve ses kaynaklarını kaydeden, düzenleyen ve birleştiren profesyonel bir yazılımdır. Yaratıcı Vegascreativesoftware’in kalıcı telif hakkı olan Vegas Pro 20, SD, HD, 2K, 4K ve 8K videoları düzenlemeyi kolaylaştırır.

Aynı zamanda duman efektleri, seslendirmeler, altyazılar, ağır çekim, renk değişiklikleri, 3D efektler, çeşitli sesler, geçiş efektleri gibi gözden kaçırılmaması gereken başka unsurlar da var… Magix Vegas Pro 20 Full Crack Download Çeşitli gelişmiş özellikler iyi bir şekilde destekleniyor Yüksek kaliteli videoların oluşturulmasına yardımcı olmak için, MAGIX Video Pro X11 sürümüne kıyasla hatalar giderildi ve düzeltildi.

Magix Vegas Pro 20 Full Crack Download Program yazılımındaki araç deposu aynı zamanda herhangi bir HDV, SD/HD-SDI, DV, AVCHD veya XDCAM™ formatındaki belgeleri gerçek zamanlı olarak işlemenize ve düzenlemenize, ses sistemini hassas bir şekilde ayarlamanıza olanak tanır. , surround ses ve çift katmanlı DVD’ler oluşturma. Tam özellikli Vegas 20, yalnızca sezgisel ve kullanıcı dostu bir arayüz sunmakla kalmıyor, aynı zamanda çok hızlı ve doğru. Yüksek kaliteli kayıtları kaydetmek için Blu-ray disklerini doğrudan akıştan yazabilirsiniz. zaman ayırın veya basitten karmaşığa, çok dilli, altyazılı ve altyazılı videolardan oluşan standart bir DVD’yi herhangi bir zorluk yaşamadan oluşturun.

Magix Vegas Pro 20 Full Crack Download

Yazılımın sahip olduğu üstün özellikler

  • Çok dilli arayüz (Rusça arayüz ve güncellenmiş LRepack’lerle kilidi açıldı).
  • Vegas Pro 20 tam aktif anahtarı, Dolby AC3 Pro eklentisini ekledi (pavel97 tarafından 19.x sürümü için değiştirildi).
  • Yazılımı otomatik olarak “Sessiz Kurulum” modunda yükleyin.
  • İlgili ayarları her zaman görüntülemek için Video FX penceresinde, geçişlerde ve medya oluşturucuda kolayca arama yapın.
  • Renk derecelendirme panelindeki kontrol odağıyla ilgili sorunlar düzeltildi.
  • Güncellenen günlük kaydı bileşenleri, bazı antivirüs yazılımlarından otomatik olarak uyarılar alınmasını sağlar.
  • PCM ses içeren MPEG-2 ortamının MOV kabına düzgün şekilde yüklenmesini sağlar.
  • İndirilenlerin uygun yerde göründüğünden emin olmak için VEGAS materyalleriyle ilgili senkronizasyon zorluklarını giderin.
  • FX düzenleyicinin yeniden boyutlandırıldığında hareket etmesine neden olan bir sorunu düzeltir
  • Ağır çekim eklentisinin bazı GPU’lara veya daha önce yüklenemeyen Magix Vegas Pro 20 Full Crack Download içeriğindeki bazı HEVC dosyalarına aşırı yükleme yapmasına neden olan sorun artık düzgün çalışabilmektedir.
  • Video FX penceresinde 360 sekmesine tıklandığında oluşan çökmeleri düzeltin.
  • Magix Vegas Pro 20 tam lisans anahtarı Smart Upscale eklentisini etkinleştirmek için birçok yeni seçenek sunar.
  • Geçiş artık TGS/DG1 GPU’lar Sound Forge Pro 15 ve Sound Forge Audio Studio 15’te çalışıyor ve otomatik olarak algılayıp tercih edilen ses düzenleyici olarak ayarlanıyor.

Magix Vegas Pro 20 Full Crack Download

Yayımcının önerdiği yazılım Yükleme Yapılandırması

  • İşlemci: 2 GHz (HD veya stereoskopik 3D için çok çekirdekli ve çoklu işlemci önerilir; artık 4K için sekiz çekirdek önerilir).
  • Grafik kartı: 512 MB belleğe sahip AMD/ATI®, NVIDIA® veya Intel® GPU (4K video işleme ve GPU hızlandırma için en az 1 GB önerilir).
  • İşletim sistemleri arasında Windows 8 (64 bit), Microsoft® Windows 7 (64 bit) ve Windows 10 (64 bit) bulunur.
  • RAM: 4 GB (4K çözünürlük için minimum 16 GB olmak üzere 8 GB RAM önerilir).
  • Sabit disk alanı: Uygulamanın kurulumu için 1,5 GB sabit disk alanı gerekmektedir.
  • Windows 7/8, 8.1 veya 10 (yalnızca x64 bit), Microsoft Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir ve Microsoft.NET Framework 4.6 veya üzerini gerektirir.

İlgili Makale:

Magix Vegas Pro 20 Repack’i yükleme talimatları

Kurulumdan önce sistemin güncellenmiş bir sürüme sahip olup olmadığını kontrol etmeniz gerekir. Ve özellikle Magix Vegas Pro 20 Full Crack Download Tam Sürüm [Yeniden Paketleme] yazılımını indirmeden önce bilgisayarınızın Microsoft Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir sürümünü yüklemesi gerekir. Çünkü bu kütüphaneler olmadan program bilgisayarınıza yüklenmeyecektir.

Not: MAGIX VEGAS Pro 20 Tam Sürüm [Repack] yazılımını bilgisayarınıza çıkarıp kurmadan önce lütfen antivirüsünüzü kapatın.

Adım 1: Yukarıda verilen bağlantıyı takip ederek Magix Vegas Pro 20 tam crackini indirin

Adım 2: İndirilen dosyayı WinRAR kullanarak çıkarmaya devam edin.

Adım 3: Tam telif hakkı olan Magix Vegas 20 yazılımının kurulum sürecini başlatmak için INSTALL.cmd’ye tıklayın.

Magix Vegas Pro 20 Full Crack Download

Adım 4: Yazılım başarıyla indirildi, yazılımı açın ve deneyimleyin!

Magix Vegas Pro 20 Full Crack Download

Yukarıdaki makale profesyonel video düzenleme yazılımı Magix Vegas Pro 20 Full Crack Download hakkında derlenmiş ve bilgiler sizlerle paylaşılmıştır. Umarız bu makale aracılığıyla yazılımı daha iyi anlamanıza ve indirmenize yardımcı olur. Hemen videolar oluşturmak için MAGIX VEGAS Pro 20 Tam Sürüm [Repack] yazılımını bilgisayarınıza indirin. İyi şanlar!

Leave a Comment