Photoshop Portable CS6 Crack Indir Ücretsiz Son Sürüm

Photoshop Portable CS6 Crack Indir Ücretsiz Son Sürüm

Photoshop Portable CS6 Crack

Photoshop Portable CS6 Crack, Şu anda birçok taşınabilir yazılım türü vardır ve bunlardan bazıları performans, iletişim, grafikler ve photoshop ile ilgili birçok sorunu çözmektedir. Adobe Photoshop Portable CS6 Crack bir örnektir ve Photoshop CS6 yazılımının kısaltılmış versiyonudur ve kurmadan bile kullanabilirsiniz.

Peki Photoshop CS6 Portable sürümünün özelliği nedir? Avantajları ve dezavantajları nelerdir ve Adobe Photoshop CS6 Portable nasıl indirilir? Aşağıdaki makaleye bakalım!

Adobe Photoshop CS6 Portable Crack nedir?

Photoshop CS6 Taşınabilir yazılım ve aynı zamanda bağımsız taşınabilir yazılım olarak da bilinir ve tüm dosyaların tek bir sıkıştırılmış dosya halinde paketlendiği bir yazılım türüdür. Bu nedenle, sistemde herhangi bir kurulum işlemine gerek kalmadan doğrudan sabit sürücüde çalışabilir.
Tek yapmanız gereken PTS CS6 Portable’ı indirip dosyayı açmak ve başlatmak.

Photoshop Portable CS6 Crack

Photoshop Portable CS6 Crack 64bit’in bazı yardımcı programları

Kırpma Aracı: Etkileşimli önizlemelerle kullanıcılara yardımcı olmak ve bu sayede aldıkları sonuçları daha iyi görselleştirebilmek için geliştirildi. Kırpma Aracı, alanları seçmek ve ‘boyut ve genliği ayarlamak’ için kolay bir işlemle tasarlanmıştır.

Bulanıklaştırma Galerisi

  • 3 seçenek sunar: Alan Bulanıklığı/İris Bulanıklığı/Eğim Kaydırma ve
  • Özellikle İris Bulanıklığı, fotoğraf üzerinde Oval bir görüntü belirecek ve kullanıcıların görüntünün netleştirilmesini istedikleri alanını seçmelerine olanak tanıyacak. Ovalin dışındaki alanlar soluklaşır ve operatör görüntünün hangi konumda solmaya başlayacağını belirleyebilir ve ayrıca bulanıklığı artacak veya azalacak şekilde ayarlayabilir.
  • Tilt Shift otomatik olarak üç paralel çizgi gösterecek ve görüntüyü 3 eşit parçaya bölecektir. Orta kısım en net olanıdır, üst ve alt kısımlar ise bulanıktır. Benzer şekilde kullanıcılar gölgelemeyi, opaklığı ve bulanıklık yönünü ayarlayabilir.

Uyarlanabilir Geniş Açı: Görüntülerin istenilen açıya bükülmesine ve sanatsal fotoğraflar oluşturulmasına olanak tanır.

Video Demosu: Bu yardımcı program, birçok dinamik efekt ve ses ekleme işleviyle zaman çizelgesi klibi tarzında tasarlanmıştır ve kullanıcıların hızlı bir şekilde profesyonel videolar oluşturmasına yardımcı olur.

İçeriğe Duyarlı Düzeltme Eki: İçeriğe Duyarlı Düzeltme Eki işlevi, kullanıcıların istenmeyen ayrıntıları yüklemesine ve/veya yakındaki alanlardaki desenleri kopyalayarak silmelerine ve doldurmalarına olanak tanır.

İçeriğe Uygun Taşıma: Kullanıcıların, bir görüntüde seçilen bir nesneyi, yalnızca bir alanı seçip sürükleyip bırakarak ve karmaşık katman işlemleri olmadan başka bir konuma taşımasına yardımcı olur.

Camеra Raw: Renkleri, dolguları ve renk kanallı desenleri seçmek ve ayarlamak için bir araç. Ayrı ayarlamalar, kullanıcıların ayarlama sonuçlarını doğrudan ekranda kolayca yönetmesine ve izlemesine yardımcı olur.

Adobe Photoshop Portable CS6 Crack’ı indirme talimatları

Bilgisayar yapılandırması gerektirir
  • CPU çipi: Intel Core 2 veya 2 GHZ veya daha yüksek AMD Ryzеn hızına sahip.
  • İşletim sistemi: Windows 7/8/10 – MAC OS9.
  • RAM: 4GB veriyolundan 1333Hz veya daha fazlası.
  • Sabit Sürücü: 10GB veya daha fazla boş alan.
  • VGA grafik kartı: Onboard HD 630 veya üzeri veya Gеforce GT720 (2GB).

Photoshop CS6 Portable Crack’ı indirme ve yükleme talimatları

Adım 1: Kurulum dosyasını indirmek için Tech Buzz’ın sağladığı aşağıdaki bağlantıya gidin.

ŞİMDİ İNDİRİN Photoshop CS6 Taşınabilir 64bit 2023: BURADAN

Adım 2: Dosyayı çıkarmak için Winrar’ı kullanın. Dosyaya tıklayın ve çalıştırın; herhangi bir adım yüklemenize gerek yoktur.

Photoshop Portable CS6 Crack

Adım 3: Yazılımı başlatmak için az önce çıkardığınız Photoshop CS6 Portable 64bit dosyasını seçin.

Photoshop Portable CS6 Crack

Photoshop Portable CS6 Crack yazılımının ana arayüzü

Photoshop Portable CS6 Crack

Photoshop Portable CS6 Crack’ın normal sürümden farkı nedir?

Ancak Taşınabilir sürümü kullanıp kullanmayacağınız büyük ölçüde çalışmanıza ve kullanım amacınıza bağlıdır. Photoshop Portable CS6 Crack 64 bit sığacak

  • Yerden tasarruf etmek istiyorsanız: Taşınabilir sürüm genellikle normal Photoshop CS6 sürümünden %40 ila %60 daha hafiftir. Öte yandan, Taşınabilir sürümü kurulum yapmadan USB’de çalıştırmak ve hatta değişiklikleri saklamak ve sistem kaynaklarını tüketmemek.
  • Bağımsız çalışır ve sistemi etkilemez: Çünkü herhangi bir kurulum gerektirmez ve yazılımı içeren klasörü başka klasörlere taşıyabilirsiniz ve program yine normal şekilde çalışmaya devam edecektir. Kullanıp sildikten sonra bile sorun değil.
  • Sistem güvenliğine dikkat edin: Çünkü herhangi bir kurulum gerektirmez ve Taşınabilir yazılım, Windows Kayıt Defterinde yapılandırma bilgilerini içeren anahtarlar oluşturmaz. Bu sayede sistem bilgileri normal yazılımlar gibi açığa çıkmaz ve Virüs saldırılarından kaçınılır.
  • Lisansı ücretsiz kullanmak istiyorsanız: Çoğu Taşınabilir yazılım, bir lisans anahtarıyla önceden etkinleştirilir ve/veya piyasaya sürülür; bu nedenle, yalnızca onu kullanın ve lisans maliyetleri konusunda endişelenmenize gerek yoktur.
  • İşletim sistemleriyle iyi uyumluluk gerektirir: Taşınabilir yazılım, hem 32 Bit hem de 64 Bit sürümlerde iyi çalışabildiği için oldukça esnektir.

Bir iş veya ofis bilgisayarı kullanıyorsanız ve harici yardımcı programların kurulumuna genellikle izin verilmeyen bir yerdeyseniz ve Taşınabilir sürümler, bilgisayarınızı etkileyeceğinden endişe etmeden uygulamaları çalıştırmanıza yardımcı olacak harika bir çözümdür. sistem.

Aşağıdaki durumlarda taşınabilir ihtiyaçlarınız için uygun değildir:

  • Uygulamalar için maksimum sistem desteği gerektirir: Çünkü Taşınabilir yazılım yüklü değildir ve kendi Kayıt defteri anahtarına sahip değildir ve işletim sistemi, sistemdeki yazılımı tanımayacaktır. Sonuç olarak, uygulamaları uygulamak için Windows Kullanıcı Hesabı Denetimi gibi yönetim işlevlerini kullanamazsınız, sistemle başlayamazsınız ve Unikеy kodunu desteklemezsiniz ve… oldukça sakıncalıdır.
  • Tam özellikli ve sürekli güncellenen yazılımı kullanma arzusu: Çünkü sistemin yönetim alanında değildir ve doğrudan işletim sisteminden güncelleme yapamazsınız, doğrudan yazarın kaynağından indirmeniz gerekir. Ayrıca birden fazla kullanıcıya hizmet verecek şekilde tasarlanmamıştır. Başka birisinin uygulamayı kullanması gerekirse ve bu kişinin ayarları sizinle paylaşmayı kabul etmesi veya sürücüde uygulamayı içeren klasörün yeni bir kopyasını oluşturması gerekiyorsa.

İlgili Makaleler

Adobe Photoshop CS6 Portable sürümünün avantajları ve dezavantajları

Avantajı

Küçük kapasite gerçekten de Adobe Photoshop Portable CS6 Crack yazılımının en büyük avantajıdır. Kapasite yalnızca 100 MB olduğunda ve sabit sürücünüz bu yazılımı kullanmak için yalnızca yaklaşık 2 Gb boş alana ihtiyaç duyar. Tam CS6 sürümüyle karşılaştırıldığında kapasite aslında birçok kez daha küçüktür.

Kapasite avantajı sayesinde kurulum gerektirmez ve kullanmanız gerektiğinde sadece bir USB veya taşınabilir sabit disk getirmeniz yeterlidir ve işiniz bitti. Kullanıcı düzenli olarak kullanıyorsa ancak ortakları ve meslektaşlarıyla sık sık seyahat etmek zorunda kalıyorsa ve sıklıkla beklenmedik olaylar yaşıyorsa ve bir dizüstü bilgisayar veya büyük bir PC sistemiyle tam olarak donatılmamışsa, bu gerçekten gereklidir.

Arayüz ve Taşınabilir sürüm açısından CS6 Tam sürümüne kıyasla hiçbir değişiklik yoktur.

Photoshop Portable CS6 Crack

Kusur

Yukarıda da belirttiğimiz gibi Taşınabilir sürümlerde tam sürüm gibi tam özellikler kesinlikle olmayacaktır.

Doğası gereği taşınabilir yalnızca küçük iş yüklerini kaldırabilir. Bu nedenle, işlem sırasında ve nispeten ağır dosya manipülasyonu yapıyorsanız, sıklıkla pencereden fırlayan hatalarla karşılaşırsınız. Ve elbette bu sürümde çalışmayan az sayıda eklenti var.

Böylece Adobe Photoshop Portable CS6 Crack’ın indirilmesi tamamlandı, çok basit, hızlı ve doğru. Gerçek işlem sırasında herhangi bir sorunla karşılaşırsanız lütfen OneIndir desteği için makalenin altına yorum yapın!

İyi şanlar!

Leave a Comment