Adobe After Effects CS6 Crack Indir Ücretsiz Son Sürüm

Adobe After Effects CS6 Crack Indir Ücretsiz Son Sürüm

Adobe After Effects CS6 Crack

Bu yazımızda oneIndir.com.tr, Adobe After Effects CS6 Crack olarak nasıl indirebileceğinize dair tüm detayları sizlerle paylaşacak. Yazılımı öğrenmeye ve kullanmaya ihtiyacınız var ve o halde ne bekliyorsunuz? Şimdi izlemeye başla.

After Effects CS6 Yazılımına Giriş

Adobe After Effects CS6 Crack yazılımı, Adobe Systems tarafından geliştirilen ve öncelikle film ve video klipleri ile televizyon prodüksiyonlarında kullanılan profesyonel dijital görsel efekt grafik yazılımıdır.

Yeni bir küresel performans önbelleğiyle birlikte ortalama görseller ve hızlı hareketli grafikler sunar. Yerel metin ve işaretleme şekilleri, yeni maske tüyü seçenekleri ve kullanımı kolaylaştıran hızlı bir 3D kamera izleyiciyle yaratıcılığınızı genişletin.

Adobe After Effect CS6 Crack

Adobe After Effects CS6 32bit yazılımıyla Adobe’de görsel efektleri daha hızlı oluşturun; bu yazılım, önizlemelerinizi optimize edip koruyan küresel bir performans önbelleği içerir ve böylece çerçevenin güncellenmesini beklemeden son teslim tarihlerine yetişebilirsiniz.

Ek olarak yazılım, metinleri ve şekilleri vurgulamak için alternatif 3D araçlar, bir 3D kamera izleyici ve değişken genişlikte maske tüyleri ile yaratıcılığınızı artırır.

Ayrıca Adobe After Effects CS6 Crack yazılımı kilitleme ve izleme veya birleştirme ve animasyon için kullanılabilir. Yazılım aynı zamanda doğrusal olmayan bir düzenleyici, ses düzenleyici ve medya kod dönüştürücüsü olarak da kullanılabilir.

Adobe After Effects CS6, genişletilebilir 32 bit eklentileri destekler ve yağmur, kar ve ateş gibi gerçekçi efektler gibi birçok eklenti mevcuttur.

AE CS6’da bulunan özellikler

3D efektlere ve eklentilere ek olarak, videoların film veya çizgi film gibi görünmesini sağlayabilir ve örneğin:

  • Suyu, dumanı, ateşi veya tozu simüle edin
  • FCP veya Avid’den gürültüyü, titremeyi ve zaman çizelgesi çevirisini kaldırın
  • Entegre renk düzeltme
  • İyileştirilmiş iş akışının yanı sıra iyileştirilmiş görsel efektler
  • Global Performans Önbelleği özelliği: Bu, herhangi bir After Effects kullanıcısının öğrenmesi gereken bir özelliktir. Çünkü bu özellik, görüntüleri ve videoları daha canlı hale getirmek için istediğiniz gibi hareketli grafik efektleri oluşturmanıza yardımcı olacaktır.
  • 3D Kamera Takip özelliği: İstenilen grafik kalitesini elde etmek amacıyla kullanıcıların gölgeleri ve yansımaları kontrol etmek için 3D öğeleri izlemesine yardımcı olan bir özellik.
  • Işın takibi, metin ve bloklar.
  • Hassas konturlar oluşturmayı destekleyen özellikler
  • Grafik tasarımda Adobe Illustrator yazılımıyla bütünleşir.
  • After Effects, çarpıcı görsellerle hızlı ve güzel hareket efektleri oluşturmanıza yardımcı olacaktır. Ayrıca 3D görüntülerin derinliği ve gölgeleri de etkili bir şekilde işleniyor ve After Effects gibi çok az grafik yazılımının yapabileceği bir özellik.

Adobe After Effects CS6 Crack Yazılımı Kurulumunun Yapılandırılmasını Gerektirir

  • Windows 7 SP1 (64bit) ve Windows 8 veya Windows 8 pro gibi işletim sistemleri için yazılım desteği
  • 64 bit için Intel Core™2 Duo veya AMD Phеnom® II işlemci desteği
  • 4GB veya daha fazla ücretsiz RAM belleği.
  • 5GB veya daha fazla ücretsiz sabit disk alanı
  • 1280 x 1080 dpi’den ekran çözünürlüğü
  • Destek sistemi OpenGL 2.0’dır
  • QuickTimе 7.6.6 yazılımıyla birleştirilmiştir
  • İsteğe bağlı bir Adobe sertifikalı GPU kartı vardır

Adobe After Effects CS6 Crack

En Son Adobe After Effect CS6 Crack’i İndirme Bağlantısı

ŞİMDİ İNDİRİN Adobe After Effects CS6 Crack: BURADAN

After Effects CS6 için ayrıntılı kurulum talimatları

Adım 1: Bilgisayarınıza Adobe After еffects CS6 yazılımını indirdikten hemen sonra klasörü açın ve ardından setup.еtup.exe dosyasını çalıştırın ve ardından Yoksay’a tıklayın.

Adobe After Effect CS6 Crack
Lütfen biraz bekleyin.

Adobe After Effects CS6 Crack

Adım 2: Sonraki ve Dene’yi seçin

Adobe After Effect CS6 Crack

Adım 3: Sonra şartları dikkatlice okuyun ve kuruluma devam etmek için “Kabul Et”i tıklayın

Adobe After Effects CS6 Crack

Adım 4: Sonra yeni bir pencere açın ve kurulacak klasörü seçin ve dili seçin. Adobe After Effects CS6 yazılımı Vietnam’ı desteklemediğinden İngilizce kullanmak en iyisidir ve sonunda yüklemeyi seçin.

Adobe After Effect CS6 Crack

Adım 5: Yazılımın yüklenmesi için birkaç dakika bekleyin

Adobe After Effect CS6 Crack

Adım 6: Program, kurulum tamamlanana kadar kurulmaya devam edecek ve ardından Şimdi Başlat’a tıklayın. Hemen ardından bilgisayar ekranında Adobe After Effects CS6 yazılımının simgesi görünecektir.

Adobe After Effect CS6 Crack

Adım 7: Yazılımı yükledikten hemen sonra, 30 günlük deneme sürümünü denemek mi yoksa Adobe After Effects CS6 Crack’nın telif hakkını mı satın almak istediğinizi soran bir ekran görünecektir. Lütfen yeni yüklenen yazılım sürümünü kapatın ve ardından aşağıdaki şekilde kırma işlemine geçin. Burada ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Telif hakkı olmadan After Effect CS6 nasıl kırılır

Adım 1: Öncelikle onu çıkardığınız klasöre gidin ve ardından “amtlib.dll” dosyasını seçin ve geri kopyalayın.

Adobe After Effect CS6 Crack
Adım 2: Daha sonra “: C:\Program Files\Adobе\Adobé After éffects CS4\Support Files” yoluna göre C sürücüsündeki kurulum klasörüne gidin ve yeni kopyalanan dosyayı bu klasöre yerleştirin.

Adobe After Effect CS6 Crack

Bir mesaj belirirse ve “Hedefteki dosyayı değiştir”e tıklayın

Adobe After Effect CS6 Crack

Daha sonra “Devam Et”i seçin. Bu kadar.

Adobe After Effects CS6 Crack

Adobe AE CS6 Tam 2023 Sürümünün Incelemesi

Çalışma Performansı

Adobe After Effects CS6 Crack, Global Performans Önbelleği adı verilen After Effects teknolojisini kullanan uzun zamandır çıkan en büyük sürümdür. Daha önce, birleştirme sırasında katmanlarda değişiklik yaptığınızda geri dönüp gerçek zamanlı oynatma için her şeyi yeniden oluşturmanız gerekiyordu.

Küresel performans önbelleği, daha sonra kolay değişiklikler ve anında oynatma için her bir katman için işleme dosyalarını çalışma diskinde saklar ve bu, programı sizin için kapatıp yeniden açtığınızda geçerli olacaktır. After Effects’i kullanarak ve hatta hızlı küçük projeler için bile çok zaman kazanın.

Kullanışlı ve Kullanımı Kolay

Adobe After Effects CS6 Crack’ya yeni başlayanlar için anlaşılması ve kullanılması oldukça kolay olacaktır. Yazılım arayüzü, Premier ve Photoshop’un bir birleşimidir ve CS6’daki düzen nispeten değişmeden kalır ve bu nedenle, eski sürümlerle karşılaştırıldığında kullanıcılar için herhangi bir öğrenme eğrisi olmayacaktır.

Vektör sanatı şekilleri herhangi bir şekle dönüştürme yeteneğine sahiptir
Bir vektör sanat sahnesini bir şekle dönüştürmenin amacı, herhangi bir vektör sanat sahnesi katmanından bir şekil katmanı oluşturmaktır. Hatta vektör tabanlı Illustrator’ı, EPS’yi ve PDF dosyalarını After Effects CS6’ya aktardıktan sonra bile değiştirebilirsiniz. Artı ve yeni 3D ekstrüzyon desteğiyle sanat eserlerini kolayca ve hızlı bir şekilde ekstrüde edebilirsiniz.

Tüy Maskesi Aracı

Maske Tüyü, maske tanımı boyunca noktaların geçiş yumuşatmasını kontrol eden yeni bir araçtır. Daha önce tüy genişliği tüm maske etrafında aynıydı ve Maske Tüyü aracı Kalem Aracı’nda mevcuttu.

Yukarıda Adobe After Effects CS6 Crack’ini indirmeyle ilgili gerekli tüm bilgiler yer almaktadır ve AE CS6’yı daha kolay kurmanıza yardımcı olmak için ayrıntılı olarak derlenmiştir.

Kurulum işlemi sırasında herhangi bir sorunuz olursa lütfen bunları aşağıya bırakın, böylece mümkün olan en kısa sürede yanıtlayabiliriz!

İyi şanlar.

Leave a Comment