Navicat Premium 15 Crack Indir Ücretsiz Son Sürüm

Navicat Premium 15 Crack Indir Ücretsiz Son Sürüm

Navicat Premium 15 Crack

Navicat Premium 15 Crack, merkezi bir yönetim aracıdır ve MySQL, MariaDB, MongoDB ve SQL Server, Oracle ve Postgrеs Query ve SQLite gibi veritabanları dahil olmak üzere birden fazla veritabanını aynı anda birbirine bağlamanıza olanak tanır.

Ayrıca Amazon RDS ve Amazon Aurora ve Amazon Rеdshift ve Microsoft Azure ve Oracle Cloud ve Google Cloud ve Alibaba Cloud ve Tencеnt Cloud ve MongoDB Atlas ve Huawеi Cloud ve benzeri bulut veritabanlarıyla da uyumludur. o zaman kolayca veritabanınızı oluşturabilir ve yönetebilirsiniz.

Bu nedenle bu yazımızda oneindir.com.tr, Navicat 15 yazılımını daha ayrıntılı olarak tanıtacak ve Navicat Premium 15 Crack’i bilgisayarınıza nasıl indireceğinize dair talimatları anlatacaktır. Şimdi öğrenelim.

Navicat Premium 15 Crack Nedir?

Çok fazla veritabanı sistemi yönetiyorsanız ve Navicat Premium 15 Crack’i indiriyorsanız, aradığınız en etkili çözümdür. Bir web sunucusu veya MariaDB çalıştırıyorsanız, tek bir yazılımla Microsoft SQL’i MySQL ile yönetebilirsiniz.

Navicat Premium 15 Crack, birçok farklı veri dilinden bağlantı altında veritabanlarını yönetmek ve geliştirmek için özel bir yazılımdır. Birden fazla yazılım sistemini aynı anda yönetmeyi düşünüyorsanız ve Navicat Premium 15 yazılımını kesinlikle göz ardı edemezsiniz.

Buradaki yazılım, son derece düşük bir maliyetle daha kolay ve daha hızlı hareket etmenize yardımcı olmak için yapılandırılmış verileri senkronize etmenize yardımcı olabilir. Özellikle bu Navicat 15 yazılımında size detaylı talimatlar verilecek ve her talimat farklı bir veriye uygun olacaktır.

Navicat Premium 15 Crack

Ayrıca Navicat Premium 15 Crack, birden fazla veri tabanını birbirine bağlama yeteneğine de sahip olup, insanların bağlantı yöntemlerini seçebilmesi, veri aktarabilmesi ve verileri görüntüleyebilmesi için profesyonel çözümler sunmaktadır. Doğru seçimi yapmak için önceden.

Ayrıca Navicat Premium 15, veritabanlarını tamamen senkronize etme ve çeşitli veritabanı yönetimi görevlerini minimum kapasiteyle destekleme yeteneğine de sahiptir.

Navicat 15 Yazılımının özellikleri

Sorunsuz Veri Geçişi

Navicat Premium 15 Crack, kullanıcıların verileri ve yapıları aktarmasına ve senkronize etmesine ve veri geçişini mümkün olan en düşük maliyetle daha hızlı ve daha kolay hale getirmesine olanak tanır.

Çeşitli Manipülasyon Araçları

Navicat Premium 15, kullanıcıların veri kaynaklarını kurup bağladıktan hemen sonra farklı formatlardan veya ODBC’den verileri veritabanına dönüştürmek için İçe Aktarma Sihirbazı’nı kullanmalarına olanak tanır. Buradan görünümlerden ve tablolardan/koleksiyonlardan veya Sorgu sonuçlarından verileri CSV ve Excel ve Excel veya Access gibi diğer formatlara aktarabilir.

SQL/Query’yi Kolayca Düzenleyin

Visual SQL/Query Builder, komut sözdizimi veya kullanımı hakkında endişelenmenize gerek kalmadan SQL ifadelerini/sorgularını hızlı ve kolay bir şekilde oluşturmanıza, düzenlemenize ve çalıştırmanıza yardımcı olacaktır.

Akıllı Veritabanı Tasarımı

Navicat’ın profesyonel nesne tasarımcısını kullanmak, tüm veritabanı nesnelerinin oluşturulmasını, değiştirilmesini ve yönetilmesini kolaylaştıracaktır. Bu sayede, veritabanınızı daha kolay modellemek, oluşturmak ve anlamak için veritabanınızı grafiksel bir gösterime dönüştürmek üzere gelişmiş veritabanı tasarımı ve modelleme araçlarını da kullanabilirsiniz.

Navicat Premium 15 Crack

Veri görselleştirme aracı

Dahası ve Navicat Premium 15 yazılımı ayrıca Grafikler içerir ve kullanıcıların, verileri en sezgisel şekilde daha derinlemesine anlamanıza yardımcı olmak için büyük veri kümelerinden temsiller oluşturmasına olanak tanır. .

Verimliliğinizi artırın

Bu özellik, nerede olursanız olun işinizi istediğiniz zaman tamamlamanıza yardımcı olabilir.

Akıllı şema analizi

Bu özellik, belgeleri analiz etmenize ve koleksiyonlardaki zengin yapıları görüntülemenize yardımcı olacak ve veri şemanızı anlamanıza, şemadaki aykırı değerleri bulmanıza ve hataları kontrol etmenize yardımcı olacaktır. İstisnalar kolayca.

Navicat Premium 15 Crack

İşbirliğini kolaylaştırır

Navicat 15 Cloud, üretkenliğinizi en üst düzeye çıkarmak için her dakikadan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacaktır.

Gelişmiş güvenli bağlantı

Navicat Premium 15 yazılımı, kullanıcıların birden fazla kimlik doğrulama mekanizmasını ve yüksek performansa sahip ortamları kullanmasını sağlayan gelişmiş güvenli bağlantı özellikleri sağlar. Bu, kullanıcıların artık ağ üzerinden bağlanmanın güvensiz olması konusunda endişelenmesine gerek kalmayacak.

Çapraz platform lisanslama

Çoklu platform bağlantı lisanslama özellikleri Navicat Premium 15 Crack yazılımına entegre edilmiş olup, yalnızca bir kez satın almanıza olanak sağlamaktadır. Daha sonra etkinleştirme için platformu seçmeli ve ardından lisansınızı dönüştürmelisiniz.

Karanlık arayüz modu ile Navicat Premium 15 Crack

Gözlerinizi etkileyen parlak bilgisayar beyaz ışığından gözlerinizi korumak için karanlık arayüz moduyla.

Navicat 15 Kurulum Yapılandırması Gerekli

  • Windows: Microsoft Windows Vista ve Windows 7 ve Windows 8 ve Windows 8.1 ve Windows 10 ve Servеr 2008 ve Servеr 2012 ve Servеr 2016
  • MacOS: Mac OS X 10.11 El Capitan ve macOS 10.12 Siеrra ve macOS 10.13 High Siеrra ve macOS 10.14 Mojavе ve macOS 10.15 Catalina
  • Linux: Debian 9 veya üzeri ve Ubuntu 16.04 veya üzeri ve CеntOS 7 veya üzeri ve Fеdora 26 veya üzeri ve Linux Mint 18 veya üzeri

Navicat Premium 15 Full Crack Yazılımını Yükleme Talimatları

Navicat Premium 15 Full Crack’i indirme Bağlantısı: Burada

Adım 1: Yeni indirilen dosyayı, dosyaya tıklayıp ardından İleri’ye tıklayarak çalıştırın.

Adım 2: Tüm şartları okuyun ve ardından “Sözleşmeyi kabul ediyorum” kutusunu işaretleyin ve ardından İleri’ye tıklamaya devam edin.

Adım 3: Seçmeye devam edin ve İleri > Evet’e tıklayın

Navicat Premium 15 Crack

Adım 4: İleri’ye tıklayın > Yükle’ye tıklayın ve ardından bilgisayarın Navicat yazılımını otomatik olarak kurması için birkaç saniye bekleyin.

Navicat Premium 15 Crack

İlgili Makaleler

Navicat Premium 15 Lisans Anahtarını Kırma Talimatları

Adım 1: Crack dosyasına gidin ve ardından Patch dosyasını aşağıda gösterildiği gibi kopyalayın.

Adım 2: Daha sonra Windows C’ye gidin > Program dosyasına gidin > PremiumSoft’a devam edin > NaviCat Premium 15’i seçin ve ardından dosyayı Yama dosyasına yapıştırın.

Adım 3: Sonraki ve “Devam Et” seçeneğini seçin.

Adım 4: Sonra yeni dosyayı seçin, yapıştırın ve “Yönetici Olarak Çalıştır” programını çalıştırın.

Adım 5: Patch’i seçmeye devam edin.

Navicat Premium 15 Crack

Adım 6: Daha sonra ekranda pencere görünecektir. Lütfen Tamam’ı tıklayın.

Navicat Premium 15 Crack

Adım 7: Bu adımda aşağıdaki kutudaki bilgilerin aynısını yazabileceğiniz gibi farklı da yazabilirsiniz. Lütfen Kuruluşunuz kutusuna adınızı yazın ve ardından Oluştur’a tıklamaya devam edin.

Navicat Premium 15 Crack

Daha sonra ekranda 3 numaralı kutucukta bir kod parçası görünecektir. Daha sonra bu kodu kopyalamak için tıklayın.

Adım 8: Daha sonra Navicat Premium 15 Crack yazılımını açın ve aşağıdaki kutuyu silin ve yukarıda kopyalanan kodu yapıştırın ve Etkinleştir’e tıklayın.

Navicat Premium 15 Crack Navicat Premium 15 Crack

Adım 9: Şimdi bir pencere belirecek ve “Manuel Etkinleştirme” düğmesine tıklayın.

Navicat Premium 15 Crack

Adım 10: Aşağıda gösterildiği gibi “Kod İste” bölümündeki kodu kopyalamaya devam edin:

Navicat Premium 15 Crack

Adım 11: Pencereye döndükten hemen sonra yukarıdaki kodu aşağıdaki “Kod iste” bölümüne yapıştırın.

Navicat Premium 15 Crack

Adım 12: “Oluştur”a tıklamaya devam edin. Artık “Kodu Etkinleştir” bölümünde oluşturulan bir kod göreceksiniz. Lütfen bu kodu tekrar kopyalayın.

Navicat Premium 15 Crack

Adım 13: Yazılım penceresine geri dönün ve “Kodu Etkinleştir” bölümündeki eski kodu silin ve ardından yeni kodu buraya yapıştırın.

Navicat Premium 15 Crack

Adım 14: “Etkinleştir”i seçerek devam edin ve ardından “Tamam”a tıklayın.

Navicat Premium 15 Crack

Adım 15: Son olarak “Devre Dışı Bırak”ı seçin. Böylece Navicat Premium 15 Crack + key’i başarıyla indirdiniz.

Bu makale aracılığıyla oneindir.com.tr sizlere Navicat Premium 15 Crack’in nasıl indirileceğini anlatan yeni bir veritabanı yönetim yazılımı tanıttı.

Umarız bu makalede paylaştığımız bilgiler size faydalı olur ve yazılım hakkında daha fazla bilgi sahibi olmanıza yardımcı olur.

İyi şanlar!

Leave a Comment