AutoCAD 2018 Crack Indir Ücretsiz Son Sürüm [Güncellendi]

AutoCAD 2018 Crack Indir Ücretsiz Son Sürüm [Güncellendi]

AutoCAD 2018 Crack Indir

AutoCAD 2018 Crack Indir Bir mimari, inşaat veya ürün tasarımının taslağını çıkarmak için elbette önce ürünün taslağını çıkarmanız veya onu bir kağıt yüzeyinde işlemeniz gerekir ki bu hem zaman alıcı hem de pahalıdır.

Ancak günümüze kadar teknoloji eskisinden daha fazla gelişmiştir, dolayısıyla çizim tasarımına yönelik özel yazılımlar da daha eksiksiz hale gelmiş ve daha fazla alanda uygulanmıştır.

Teknik çizimi destekleyen yazılımlar arasında Autodesk’in AutoCad yazılımından bahsetmemek mümkün değil. AutoCad 2018 yazılımı şu anda makine mühendisliği, mimarlık ve imalat alanında öğrenim gören öğrencilerin kullandığı versiyondur. Bu, teknik çizimlerin öğrenilmesini ve tamamlanmasını destekleyen bir araçtır.

oneindir.com.tr sizlere AutoCad’in özelliklerini tanıtacak ve AutoCad 2018 full crack’i nasıl indireceğinizi en detaylı şekilde anlatacaktır.

AutoCAD yazılımı nedir?

AutoCad, kullanıcıların bilgisayar yardımıyla taslak hazırlamasına ve tasarım yapmasına olanak sağlamak için geliştirilmiş bir yazılımdır. AutoCad yazılımı ile 2D ve 3D çizimler kullanılabilmekte ve aynı zamanda kullanıcıların fikirleri kavramsallaştırmasına, en doğru tasarım ve çizimleri oluşturmasına olanak sağlamakta, yazılım tasarımları hesaplayıp simüle edebilmektedir. hızlı.

AutoCAD 2018 Crack Indir

AutoCad 2018’in özellikleri tam çatlak

AutoCad 2018’in günümüzde oldukça popüler olan bir grafik tasarım yazılımı olduğu bilinmektedir. Bu 2018 sürümü, kullanıcıların kullanımını kolaylaştırmak için optimize edildi ve aynı zamanda daha benzersiz özelliklerle kullanıcıları destekliyor. Ayrıca AutoCad yazılımı, 3 boyutlu alanda basitten karmaşığa kadar ayrıntılı tasarımları özgürce deneyimlemenize de olanak tanır.

AutoCad 2018’in özellikleri aşağıdadır.

AutoCAD 2018 32/64 Bit Yazılımını Ücretsiz İndirme Bağlantısı

AutoCAD 2018 32bit’i indirin – Google Drive: Burada

AutoCAD 2018 64bit’i indirin – Google Drive: Burada

2D ekran ve performans

2D grafik performans güncellemesi, kullanıcıların ekranı sorunsuz, hızlı ve yüksek kaliteli geometriyle kapatmasına olanak tanıyacak.

SHX metin tanıma aracı

SHX metin tanıma motoru, SHX metnini veya gerekli metin nesnelerine yönelik dönüşümleri temsil edebilen ve daha sonra tanıma motorundan erişebileceğiniz geometrik PDF giriş türlerini seçmenize olanak tanır. Şerit ekleme etiketindeki SHX metin biçimi.

Böylece, metin aracından Mtext’e geçiş, bu nesneleri bir veya daha fazla metin satırı boyunca birleştirmelerine ve çok satırlı bir metin nesnesine dönüştürmelerine olanak tanır ve hızlı bir şekilde metin formları oluşturma yeteneğine sahiptir.

AutoCAD 2018 Crack Indir

DWG formatındaki Dosya

DWG dosya formatı, özellikle çerçeveli veya açıklama nesnelerine sahip çizimler için açma ve kaydetme işlemlerinin performansını sağlamak ve geliştirmek üzere güncellendi. Özellikle 3 boyutlu nesneler, güvenlik ve stabiliteyi sağlamak için en son geometrik modellerle kullanımda yüzeyler oluşturabilmektedir.

Tasarım Görünümünü Paylaşın – Tasarım yönü paylaşma özelliğini geliştirin

AutoCAD 2018 Crack Indir , referans yolu hatalarından kaynaklanan sorunları azaltmanıza yardımcı olur. AutoCAD 2018 Crack Indir Aynı zamanda referans dosyalara yönelik yol düzeltme araçlarıyla zamandan tasarruf sağlar ve hataları en aza indirir. Böylece kullanıcıların referansla eşleşecek yönlendirmeleri bulması ve uygulaması daha kolay olacaktır.

Buna ek olarak, Autocad 2018 yazılımı aynı zamanda tasarım talimatlarını paylaşma özelliğini de geliştiriyor; iş birliği 2018’deki en büyük gelişmelerden biri. Tasarım Görünümünü Paylaş ile, kullanıcıların dosyaları daha kolay korumak için paydaşlarla işbirliği yapmak üzere çizim görünümlerini bulutta yayınlamasına olanak tanıyacak.

Autocad 2018, yüksek çözünürlüklü ekranları (4k) destekler

AutoCAD 2018 Crack Indir Kullanıcılara daha fazla deneyim sunabilmek için Autocad 2018, daha hızlı tasarım yapılmasına, 3D alanın daha iyi işlenmesine ve Bing Haritalar’ın desteklenmesine yardımcı olmak için yüksek çözünürlüklü ekranları destekledi. 4K çözünürlüğün getirdiği olağanüstü faydalar.

Bunlardan biri, başlangıç sekmesi, paletler, komutlar, araç çubukları, iletişim kutuları, ızgara, görünüm küpü ve seçim kutusu gibi ortak bileşenlerin tamamı küçültülmüştür.

Videoya bakın: Telif hakkının tamamını indirin AutoCad – Temel çalıştırma talimatları

AutoCad 64bit full crack uygulaması

İç dizayn

AutoCAD 2018 Crack Indir İç tasarım, mekanın güzel, havadar kalmasını ve çocukların ihtiyaçlarını karşılamasını sağlamak için mobilyaların düzenlenmesinin yanı sıra mobilyaların düzenlenmesi konusunda uzmanlık ve yüksek teknik uzmanlık gerektirir. İnsanlar. Autocad 2018 yazılımı ile fikir üretmenize, mekan simülasyonları tasarlamanıza ve ardından doğrudan teknik çizimler üzerinde iç mekan konumlarını kullanıcı gereksinimlerine göre düzenlemenize yardımcı olacaktır.

İlgili Makaleler

Mimarlık ve inşaat sektörü

AutoCAD 2018 Crack Indir Mimarlık ve inşaat sektörü günümüzde Autocad 2018 yazılımını en çok kullanan alandır. Çünkü çoğu çizim, inşaat projesi veya bina canlı, gerçekçi 2D ve 3D formlarda sunulmaktadır.

Ofis tasarımında şematiklerden, ev tasarımına, belirli hacimlerde veya kullanılan malzemelerden bahsetmeye bile gerek yok, hepsi Autocad 2018 yazılımı ile tasarlanıyor.

İnşaat mühendisliği

İnşaat mühendisliği sektörü için AutoCAD 2018 Crack Indir  yazılımı, endüstriyel parklar ve ofis kompleksleri gibi altyapıların planlanmasını ve inşasını destekleyecek.

Uzay endüstrisi

Uzay endüstrisinde AutoCAD 2018 Crack Indir yazılımı, tasarımcıların yazılımı uçak, uydu, uzay araçları veya trenlerle ilgili prototipler oluşturmak için kullanmalarına yardımcı olma konusunda son derece önemli bir rol oynar.

Yazılım aynı zamanda kullanıcılara fikir sunma ve cihaz parçalarının yapısını en sezgisel ve doğru şekilde simüle etme konusunda da destek oluyor. Böylece ürünü hızlı bir şekilde tamamlamanıza yardımcı olur, hazırlık maliyetlerinde maksimum tasarruf sağlar.

AutoCAD 2018 Crack Indir

AutoCad 2018 Full Crack’i indirme talimatları

Bu makalede, tam telif hakkı AutoCAD 2018 Crack Indir sadece birkaç basit adımda nasıl kuracağınız ve indireceğiniz konusunda size rehberlik edeceğiz. Aşağıdaki ayrıntılı adımlar.

Adım 1: Autocad 2018’i tam telif hakkıyla indirme bağlantısı

Adım 2 : Autocad 2018 yazılımını indirdikten sonra sağ tıklayıp “AutoCAD 2018’e Çıkart” seçeneğini seçerek Autocad 2018 dosyasını çıkartmaya başlıyorsunuz.

Adım 3 : Dosyayı çıkardıktan hemen sonra “setup” dosyasına dikkat edin ve ardından tekrar “setup” butonuna tıklayarak Autocad 2018 kurulumuna başlayın.

Adım 4: Burada yeni bir pencere açılacaktır. Daha sonra kurulum için “Bu bilgisayara yükle” seçeneğine tıklayın.

AutoCAD 2018 Crack Indir

Adım 5: Vietnamca dilini seçin. “Kabul Ediyorum” kelimesini işaretlemeye devam edin ve ardından “ileri”ye tıklayın

AutoCAD 2018 Crack Indir

Adım 6: “AutoCAD 2018 Crack Indir” kutusunu seçin ve ardından kuruluma devam etmek için “kur” düğmesine tıklayın.

AutoCAD 2018 Crack Indir

Adım 7 : Autocad 2018 yazılımı kurulum işleminin tamamlanması için lütfen 5 dakika bekleyiniz.

AutoCAD 2018 Crack Indir

Adım 8 : Çalıştırdıktan hemen sonra ekranda yeni bir pencere açılacaktır, ardından “şimdi başlat” seçeneğini seçerek Autocad 2018 yazılımı kurulum işlemini tamamlayınız.

AutoCAD 2018 Crack Indir

Adım 9 : Bu sırada ekranda bilgisayarın yeniden başlatılmasını isteyen bir mesaj belirir. Lütfen “hayır”ı seçin.

AutoCAD 2018 Crack Indir

Autocad 2018’in kalıcı olarak nasıl tamamen kırılacağına ilişkin talimatlar

AutoCAD 2018 Crack Indir yazılımını başarıyla yükledikten hemen sonra, Autocad 2018’i nasıl kıracağınız konusunda size rehberlik edeceğiz. Aşağıdaki adımları izleyin:

Adım 1 : Xforce crack aracınız yoksa indirin ve ardından Xforce crack aracı yazılımını çıkartın. Daha sonra, “Araç” simgesine sağ tıklayıp “Yönetici olarak çalıştır”ı seçerek crack aracını yönetici haklarıyla çalıştırın. T

Adım 2: Daha sonra masaüstüne gidin ve üzerinde Cad yazan simgeye tıklayarak AutoCad 2018 yazılımını başlatın. Daha sonra yazılım arayüzü açılır, “Seri Numarası Girin” tuşuna basmaya devam edin.

AutoCAD 2018 Crack Indir

Adım 3: Ardından yeni bir iletişim kutusu belirir, “Kabul Ediyorum” seçeneğine tıklamaya devam edin.

AutoCAD 2018 Crack Indir

“Etkinleştir”e tıklamaya devam edin

AutoCAD 2018 Crack Indir

Adım 4: Bundan sonra AutoCad 2018 yazılımı bir bildirim görüntüleyecek ve seri numarasını ve ürün anahtarını girmenizi isteyecektir. Daha sonra aşağıdaki sayı dizilerinden birini girin:

– Seri Numarası: 667-98989898; 666-69696969 veya 066-66666666 veya 400-45454545.

– Ürün Anahtarı: 001J1

Her şeyi girdikten sonra “İleri” ye tıklayın.

AutoCAD 2018 Crack Indir

AutoCAD 2018 Crack Indir Yeni pencereye gittiğinizde “Çevrimdışı yöntem kullanarak aktivasyon kodu isteyin” yazan kutuyu işaretleyin. Bir sonraki pencerede “Talep kodu”nun 2018 sürümüne zaten sahipsiniz. Geri dönmek için “geri” tuşuna iki kez basmaya devam edin.

Adım 5 : Geri tuşuna iki kez bastıktan sonra Cad 2018 penceresinde yazılımın Aktif kodunu girmeniz için boş kutular görüntülenecektir. Lütfen bu pencereyi sağlam tutun ve kolay kullanım için “Xforce crack aracını” açın.

AutoCAD 2018 Crack Indir

Adım 6: Lütfen aşağıdaki adımları izleyin.

(1) Öncelikle CAD 2018’den “Kod iste” satırındaki rakam ve harfleri kopyalayın

(2) Bunu Xforce aracının “Kod iste” satırına yapıştırın. Crack aracında “Oluştur”a tıklamaya devam edin

crack instructions

(3) Oluştur düğmesinin yanındaki “Yama”ya tıklamaya devam edin. Bu noktada ekranda “Yama başarıyla uygulandı” mesajı çıkıyorsa sorun yok.

Adım 7: Lütfen aşağıdaki adımları izleyin.

(1) “Keygen aracı Xforce Autocad 2018’de etkinleştirme” kutusundaki kod satırını kopyalamaya devam edin

(2) Daha sonra ilk boş kutuya “CAD penceresinde Autodesk’ten bir aktivasyon kodum var” kısmını yapıştırın, geri kalan kutular otomatik olarak yapıştırılacaktır.

AutoCAD 2018 Crack Indir

(3) “İleri”ye tıklayın

AutoCAD 2018 Crack Indir Ekranda “Lisans Aktif” yazan ve çatlağın başarılı olduğunu gösteren yeşil bir onay işareti bulunan bir mesaj belirir. Daha sonra AutoCad 2018 crack indirme işlemini tamamlamak için “bitir”e tıklayın.

Yükleme sırasında kötü niyetli kodların bulaşmasını veya bilgilerin kötü adamlar tarafından çalınmasını önlemek için, yükleme sırasında her yazılımı ve oyunu %100 kapsamlı bir şekilde test etmiş olan NYT News veya VisualCPP gibi saygın web sitelerinden oyun hack’lerini veya tam crack yazılımlarını indirmelisiniz. Yazılımı cihazınıza indirin.

Böylece biz de bu yazımızda Autocad 2018 crack nasıl yapılır ve Auto Cad 2018 crack yazılımının getirdiği özelliklerin yanı sıra bilgileri de sizlere tanıttık.

Oneindir.com.tr bu makalede getirdiğinin, yazılım hakkında daha fazla bilgi edinmenize yardımcı olacak faydalı bilgiler olacağını umuyoruz.

Leave a Comment