Adobe Indesign CC 2020 Download Ücretsiz Crack [2024]

Adobe Indesign CC 2020 Download Ücretsiz Crack [Güncellenmiş]

Adobe Indesign CC 2020

Adobе InDеsign 2020 Adobe Corporation tarafından piyasaya sürülen ve tasarım alanında uzmanlaşmış yazılımlardan biridir. Özellikle okuyucuların dikkatini çekmek ve yüksek profesyonellik ve etik gerektiren ürünlerin ‘üretim ihtiyaçlarını’ güçlendirmek için kullanılır.

Bugüne kadar derinlemesine ve yüksek teknik uzmanlık gerektiren dokümanlar oluşturabilmek için Adobe InDesign yazılımını göz ardı etmek mümkün değil değil mi? Bu, en etkili çözümlerden biri olduğundan ve kullanıcılar tarafından oldukça beğenildiğinden %99,99’a varan doğruluk oranına sahiptir.

Adobe InDesign CC 2020, nedir?

Adobe InDesign Full Crack, günümüzde kullanılan ve takdir edilen bir yazılımdır çünkü yalnızca yazdırma işi için belgeleri tasarlamanıza ve oluşturmanıza olanak tanıyan yazdırma kontrolü ve yaratıcı araçlar sağlama yeteneğine sahip değildir.

Ayrıca yazılım, okuyucuların ilgisini çekmek ve ilgilerini çekmek için etkileşimli belgeler oluşturma konusunda kullanıcıları destekleme yeteneğine de sahiptir. Bu, grafik tasarım dünyasındaki ünlü yazılımlardan biridir.

Ve yine de Adobe Indesign CC 2020 tasarım yazılımı oldukça hızlıdır ve diğer yazılımlardan daha akıllıdır. Adobe Indesign CC 2020 indirme işlemi, Adobe Indesign CC 2020 InCopy CC yazılımıyla entegre olduğundan diğer editörler veya yazarlarla mizanpajlar üzerinde çalışabilirsiniz.

Böylece kullanıcılar, tüm geri bildirimleri görüntülemek ve bulut kitaplığı aracılığıyla metin, grafik ve renkleri paylaşmak için PDF’den yorumları içe aktarabilir ve düzenleyebilir.

Adobe Indesign CC 2020

Gerekli bilgisayar yapılandırması

  • İşlemci: Intel Pеntium 4 yongası veya AMD Athlon 64 veya üstü.
  • İşletim sistemi: Windows Server 2019 işletim sistemine sahip Microsoft Windows 7 veya üzeri.
  • RAM: 4GB (16GB RAM öneririz).
  • Sabit sürücü kapasitesi: En az 1,6 GB boş dahili bellek
  • Ekran çözünürlüğü: HiDPI ekran desteği ile minimum 1024 x 768 ekran (1920 x 1080 önerilir).
  • Yazılım: SWF dosyalarını dışa aktarmak için Adobe Flash Player 10 veya daha yüksek bir sürüme sahip olmanız gerekir.
    Not: Yeni InDesign Touch çalışma alanını kullanmak için, Windows 10 veya daha üstünü çalıştıran ve 2160 x 1440 veya daha yüksek ekran çözünürlüğüne sahip, dokunmatik ekran özellikli bir tablet veya monitörünüz olması gerekir. 32 bitlik bir video kartı.

Adobe Indesign CC 2020

İlgili Makaleler

InDesign 2020 Crack’in özellikleri

Böylece size Adobe Indesign CC 2020 Frее hakkında daha fazla bilgi verdik. Elbette bunu çok ilginç bulacaksınız, değil mi? Ancak Adobe InDesign CC 2020’nin kullanıcılar tarafından bu kadar takdir edilmesini sağlayan şey, aşağıdaki özellikleri göz ardı etmemesidir:

Yazım

Yazım denetimi özelliğini iyileştirdikleri için bazı değişiklikler olmuş gibi görünüyor. Eski versiyonda, bir kelimeyi karıştırdığınızda ve onu görmezden gelmek zorunda kaldığınızda, bu sizin için daha da zorlaşıyor.

Ancak Adobe Indesign CC 2020 bunu sizin için daha az zorlaştıracaktır çünkü belgeyi baştan sona kontrol etmenize ve karıştırmanıza gerek kalmayacaktır ve çok fazla zaman almayacaktır ve yine de doğru yazımdan emin olacaksınız.

Yazı tipi

Yeni sürümde kullanıcılar yazı tipini istedikleri gibi değiştirebilir ve belgelerinizi belirli bir yazı tipi stilini takip etmek yerine daha zengin ve benzersiz hale getirebilirler. Elbette birçok kişi bu özelliğin ilgi çekici ve gerekli olmadığını düşünecek, ancak bazen belgenin estetiğini artırıyor ve okuyucular için estetik açıdan daha hoş hale getiriyor.

Görüntülemek

Arayüzde bazı küçük değişiklikler olacak ancak yine de önceki sürümlerle karşılaştırıldığında kullanışlılık sağlıyor. O zaman çalışma sürecine ana ekrandan başlamanız gerekecek ve son yapılan aktiviteleri ekranda görebilmeniz daha kolay olacaktır.

Ayrıca Adobe InDеsign CC 2020 yazılımı size Adobe Stock ve Adobe Hеlp’e erişim izni de verir. Nasıl kullanılacağını bilmiyorsanız ana ekranda talimatları görebilirsiniz.

Benzer görselleri Arayın

InDesign düzeninizde grafiği göreceksiniz. Peki ya benzer grafik içerik arıyorsanız? Adobe InDеsign CC 2020 ile arama yapmak her zamankinden daha hızlı ve daha kolay hale gelecek ve ister içerik ister resim arıyor olun, Adobe InDеsign CC 2020, Adobe Stock ve CC Librariеs araçları aracılığıyla arama yaparken size destek olabilir.

Güneydoğu Asya Dilleri

Harfbuzz ve World Ready Paragraph Composеr ayrıca InDеsign CC 2020 indirmesinde de mevcut olacak ve her şeyi daha da mükemmel hale getiriyorlar. Ayrıca modern diller için yazı tiplerinin ne olduğunu da bileceksiniz? Nasıl ifade edilir?

Adobe Indesign CC 2020 İndirme Bağlantısı

Adobe Indesign CC 2020 Crack Ücretsiz İndirin: BURADA

Kurulum Talimatları

Adım 1:Kurulumdan ve kırmadan önce yapmanız gereken ilk şey internet bağlantınızı kesmek ve anti virüs yazılımını kapatmaktır (Windows 10 için ve Windows defans güvenlik merkezini kapatın).

Adobe Indesign CC 2020

Adobe Indesign CC 2020

Adım 2:InDesign indirme bağlantısına eriştiğinizde yazılımı indirip çıkarmayı seçin.

Adobe Indesign CC 2020

Adım 3:Dosyaları sıkıştırmak için winrar yazılımını kullanmanız gerekir. Kurulum dosyasını çalıştırdığınızda Tamam’ı seçin ve yazılımın yanıt vermesi için birkaç saniye daha bekleyin.

Adobe Indesign CC 2020

Adım 4: Yazılım indirilir indirilmez ekrana bakın ve “ENG”e tıklayın, “hi.ru’yu ana sayfa olarak yükle” seçeneğinin işaretini kaldırın ve ardından “Yükle”yi seçin

oneinder.com.tr

Adım 5 :Bu noktada kurulum yazılımı arayüzü belirir ve kurulum dosyasını kaydedeceğiniz dili ve konumu seçin. Ayrıca bu adımda varsayılan modda bırakmanız ve devam etmek için “Devam Et” seçeneğine tıklamanız gerektiğini unutmayın. Ve yazılım yükleme programı otomatik olarak ve bilgisayarınızın yapılandırmasına bağlı olarak çalıştırılacaktır (2,5 dakikadan itibaren bekleme süresi).

Adobe Indesign CC 2020

Adım 6 :  Sonraki ve kurulum aracını kapatmak için Çıkış’ı seçin. Adobe InDеsign CC 2020 Full Crack indirme işlemini tamamlamak için yaklaşık 5 saniye bekleyin.

Adobe Indesign CC 2020

Bu nedenle Adobe Indesign CC 2020 yazılımı, en eksiksiz ve kaliteli ürünleri istiyorsanız göz ardı etmemeniz gereken mükemmel yazılımlardan biridir. Sadece birkaç kolay kurulum adımıyla yazılıma sahip olabilirsiniz.

Bu makale aracılığıyla size günümüzün en popüler grafik tasarım yazılımlarından biri olan ve birçok üstün özelliğe sahip Adobe InDеsign CC 2020 full crack’in nasıl indirileceğini de tanıttık.

Oneindir.com.tr’ın size getirdiği bilgilerin işiniz için yararlı bilgiler ve iyi bir destek olacağını ve size yüksek verimlilik getireceğini umuyoruz.

Leave a Comment