Recuva Crack Download Son Sürüm Ücretsiz [2024]

Recuva Crack Download Son Sürüm Ücretsiz [Güncellenmiş]

Recuva Crack

Recuva Crack yanlışlıkla dosya veya önemli verileri silerseniz veya dosya bir virüs nedeniyle veya bilgisayar çöktüğünde hasar görür ve silinirse. Tüm verileri cihazınıza daha önce olduğu gibi nasıl geri yükleyeceğinizi merak ediyorsunuz. Merak etme ! Recuva Crack Bu yazımızda sizlerle USB ve sabit diskteki tüm verileri kurtaracak bir yazılım olan Recuva’yı paylaşacağız.Recuva Crack hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen oneindir.com.tr’deki aşağıdaki makaleyi takip edin.

Recuva’nın Tam Sürümünü Indirme Bağlantısı :

Recuva 2022 tam crack’i İNDİRİN : BURADA

Recuva 2022 Nedir?

Gеliştirici Easеus’un Recuva Crack ‘inden bahsеtmişkеn ve muhtеmеlеn bunu herkеs biliyordur ve dеğil mi? Bu ve bilgisayarınızdaki müzik ve resim ve video ve belgе ve hatta diğer dosyaları geri yüklemenize yardımcı olan tamamеn ücrеtsiz bir yazılımdır.

Verilеr kaybolduğunda ve bu dosyalar sabit disk ve USB ve diskеt ve iPod vеya hafıza kartı gibi herhangi bir yerde saklanmış olsalar bilе Rеcuva 2022 rеpack tarafından tamamеn gеri yüklеnеcеktir. Bu yüzden. Özеlliklе yazılımla çöpün silinen dosyaları da geri yüklenebilir.

Bu nedenle kalıcı telif hakkına sahip Recuva, günümüzün en iyi veri kurtarma yazılımı olarak bilinir ve kullanımı kolaydır ve PC belleğinden silinen dosyaları ve çöp kutusundaki veya diğer verileri kurtarabilir. Kalıcı olarak sildiyseniz ve hala geri yükleyebilirsiniz.

Yazılımın Üstün Özellikleri :

  • Recuva full active, kullanıcıların iPod’da sildiğiniz müzik verilerini ve dosyaları hızlı ve kolay bir şekilde kurtarmasını destekler.
  • Geçici dosyaları geri yükleme yeteneği ile kullanıcıların Excel ve Word dosyalarını ve daha önce saklamadığınız diğer birçok belgeyi geri yüklemesini destekler.
    Dosyalarıkalıcı olarak silmeye devam edin, böylece onları bir daha bulamazsınız.
  • Daha önce kaybettiğiniz önemli dosyaların konumunu bulmak için bilgisayarınızdaki dosyaları taramayı destekler.
  • Windows Live Mail ve Mozilla Thunderbird ve Microsoft Outlook Express için silinen e-postaların kurtarılmasını da destekler.
  • Bu noktada uygulamanın üst kısmındaki Bul butonuna tıklayın ve ardından E-posta seçeneğini seçin. Böylece yazılım, daha önce sildiğiniz e-postaları kurtarmanıza yardımcı olacaktır.
  • Uygulamanın sol tarafında bulunan Tüm Yerel Diskler seçeneğini tıklatarak daha önce silinen sabit disk dosyalarının geri getirilmesini destekler.
  • Uygulama daha sonra otomatik olarak daha önce sildiğiniz dosyaları görüntüler ve burada ihtiyacınız olan dosyalardan bazılarını seçebilir ve ardından bu dosyaları geri yüklemek için Kurtarma’yı tıklatabilirsiniz.
  • Kullanıcıların, uygulamanın dil ayarlarını menü seçeneği > dil > ihtiyacınız olan dili seçerek anlayabileceğiniz bir dille değiştirmesine olanak tanır.

Recuva Crack

İlgili Makaleler

Geliştiriciden Önerilen Yapılandırma :

Recuva Crack yı cihazınıza indirip kurabilmeniz için öncelikle aşağıdaki gereksinimleri karşılamanız gerekir:

  • İşletim sistemleri için ömür boyu aktif destek alın: Windows Vista 98 ​​ve Windows Vista 7 ve Windows Vista XP ve Windows Vista 2000 ve Windows Vista 2003 ve Windows 10.
  • Boş bellek (RAM): Minimum 512 MB’tan itibaren.
  • HDD: Minimum 15MB kullanılabilir sabit disk alanı.
  • İşlemci: Intel Pеntium 4 ve üzerini destekler.

Yazılım Kurulum Talimatları :

  • Adım 1:  Recuva Crack Profеssional 2022 full crack’ini başarıyla indirdikten sonra, Recuva Profеssional Full Version 2022 dosyasını WinRAR yazılımı ile çıkartın ve sağ tıklayarak > Buraya Çıkart seçeneğini seçin.
  • Adım 2: Burada, 2. adımda çıkarılan Recuva Profеssional 2022 dosyasının tamamını açın.
  • Adım 3: Recuva Profеssional v1.53.1087 Final dosyasını açmak için çift tıklayın.
  • Adım 4: Kuruluma devam etmek için Kur’a tıklamaya devam edin. Sadece 4 basit adımla Recuva yazılımını tamamen kurabilirsiniz.

Recuva Crack

Recuva Crack yazımızda ayrıca Recuva yazılımı ve özellikleri hakkında bazı bilgileri ve Recuva 2022 full crack’i cihazınıza indirmenin en hızlı yolunu sizlerle paylaştık. Umarız burada sizlere sunduğumuz Recuva yazılımına ait bilgiler sizin için en faydalı bilgiler olacaktır.

İyi şanlar !

Leave a Comment