ABBYY FineReader 15 Crack + Keygen En son sürüm Ücretsiz 2024

ABBYY FineReader 15 Crack + Keygen En Son Sürüm Ücretsiz [Güncellenmiş]

ABBYY FineReader 15 Crack

Günümüzün gelişmiş yaşamında, ders çalışırken, çalışırken veya dosya ve belge alışverişi yaparken buna sahip olmamak imkansızdır. Bununla birlikte, her kişi kolaylık sağlamak için dosyaları birçok farklı formatta kullanacak ve kaydedecektir.

Dosyaları hatasız olarak birçok farklı formata dönüştürme kolaylığı için insanlar dönüştürme işlemi için sıklıkla ABBYY FinerеadеrPDF 15 yazılımını kullanır. ABBYY FinеRеader 15‘in tam sürümünü nasıl indireceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinmek ve OneIndir’in aşağıdaki makalesini takip etmek için!

ABBYY FineRеadеr 15 Crack Tam Yazılımına Giriş

ABBYY FineReader 15 Crack, ABBYY tarafından yayımlanan yazılım olarak bilinir. Bunun, akıllı OCR gibi bir dizi tanıma teknolojisini entegre eden ve karakterleri tanımaya ve belgeleri dönüştürmeye vb. yardımcı olan bir yazılım olduğu bilinmektedir. belgelerinizi excel ve PDF veya word ve powerpoint gibi diğer formatlara kolayca dönüştürebilirsiniz.

Daha spesifik olarak, bu ABBYY FineReader 15 Crack tam çatlak yazılımı, Vietnam dili tanımayı oldukça doğru bir şekilde desteklemektedir. Buna ek olarak, ABBYY Finerеadеr tam crackl yazılımı, format her dönüştürüldüğünde bunların kaybolmamasını sağlamak için orijinal dosyanın Paragraflarını, başlıklarını ve sayfa numaralarını veya sayfa düzenlerini de korur.

ABBYY FineRеader PDF 15’te Bulunan Özellikler

Belgeleri Dönüştürün

OCR Düzenleyici’de: PDF belgelerinin yanı sıra görüntülerin gelişmiş dönüştürme özelliğini kullandığınızda ve OCR Düzenleyici aracılığıyla metin içeriğini tamamen kontrol edebilir ve doğrulayabilirsiniz. Daha sonra OCR alanlarını manuel olarak çizebilir ve FineReader’ı standart olmayan karakterleri ve yazı tiplerini kolayca tanıyacak şekilde eğitebilirsiniz.

PDF belgesi dönüşümü: .docx uzantısıyla farklı formatlardaki belgelerden PDF belgeleri oluşturma; .jpеg; .pdf. Daha sonra birden fazla dosyayı tamamen PDF belgelerine dönüştürebilir ve bu belgeleri dönüştüren belgeleri arayabilir ve oluşturabilirsiniz.

Microsoft Word’e dönüştürün: ABBYY FineReader 15 Crack, resimler içeren PDF dosyalarından birden fazla kelime belgesi oluşturmanıza olanak tanır. Buna ek olarak, birden fazla dosyayı word belgelerine dönüştürmenize ve böylece birden fazla dosyayı birleştirerek word belgeleri haline getirmenize de olanak tanır.

Microsoft Excel belgesine dönüştürün: Daha sonra PDF ve resim dosyasından excel elektronik tablosu oluşturmanız veya birden fazla dosyayı excel elektronik tablosuna dönüştürmeniz veya birden fazla dosyayı tek bir excel elektronik tablosunda birleştirmeniz gerekir.

Birçok farklı formata dönüştürün: Özellikle yazılım, PDF dosyalarını ve görsellerini ABBYY Finеrеadеr 15 yazılımında .rtf ve .ppt ve .odt gibi diğer formatlara dönüştürmenize olanak tanır. Böylece yazılım, birden fazla dosyayı tek bir dosyada birleştirmenize de çok yardımcı olur.

ABBYY FineReader 15 Crack

Belgeleri Karşılaştırın

ABBYY FineReader 15 Crack, Daha sonra aynı belgenin iki sürümünü doğrudan ABBYY FineReader 15’te karşılaştırabilirsiniz ve yazılım ayrıca kopyaları imzalamaktan veya yayınlamaktan kaçınmanıza yardımcı olmak için herhangi bir içerik veya metindeki farklılıkları tanımlamanıza da olanak tanır. yanlış.

O zaman, karşılaştırılan belgelerin mutlaka aynı formatta olması gerekmez ve yine de farklı formatlarda olabilirler. Böylece iki belge arasındaki farkları vurgulayın ve sonuçları PDF formatında ayrı bir raporda ve yorumlar veya yedek değişiklikler olarak karşılaştırın.

PDF Belgelerini Görüntüleyin ve Düzenleyin

  • PDF belgelerini görüntüleyin, arayın ve yazdırın
  • Herhangi bir PDF’nin düzenlenmesine ve taramaların dahil edilmesine olanak tanır
  • Kullanıcıların siteyi yönetmesine olanak tanır
  • Belgelere yorum ve ek açıklamalar ekleyin
  • Mevcut formları doldurun
  • PDF belgelerini koruma yeteneğine sahip
  • Belgeleri PDF olarak sıkıştırmanıza olanak tanır

Belgelri Tarayin

  • Tarama OCR Düzenleyicisi: Burada tanınan metnin içeriğini kontrol edebilir ve doğrulayabilirsiniz. Buradan tamamen kendi OCR alanlarınızı çizebilir ve FineReader’ı karakterleri ve yazı tiplerini doğru bir şekilde tanıması için eğitebilirsiniz.
  • PDF’ye Tara: Daha sonra kamera veya tarayıcı aracılığıyla PDF belgeleri oluşturmak için ABBYY FineReader 15 yazılımını kullanın. Ve yalnızca görsellerle PDF belgeleri oluşturun veya belgedeki görselleri arayın ve düzenleyin.
  • Microsoft Word formatına tarayın: Daha sonra bir kamera veya tarayıcı aracılığıyla bir word belgesi oluşturmalısınız.
  • Microsoft Excel’e tarayın: O zaman bir kamera veya tarayıcı aracılığıyla bir excel elektronik tablosu oluşturmalısınız.
  • Görüntü dosyalarını tarayın: .rtf gibi yaygın biçimler oluşturmanıza olanak tanır; .odt; .pptx ve kamera veya tarayıcı aracılığıyla.

İlgili Mesajlar

ABBYY FinеRеadеr 15 Crack Full Activе’yi Indirmek Için Yapılandırma Gerekir

  • İşletim sistemleri desteği: Microsoft Windows 10/ Windows 8.1 ve Windows 8 ve Windows 7 – Microsoft Windows sunucusu 2016 ve 2012 ve 2008 R2 ile 2012 R2.
  • İşlemcisi vardır: SSE2 komut seti ile 1GHz veya üzeri.
  • Kullanılabilir RAM belleği: 1GB veya daha fazlası ücretsiz. Çok işlemcili bir sistem için her ek işlemci için 512 MB RAM’e ihtiyacınız vardır.
  • Boş disk alanı: Minimum 4GB boş alan

ABBYY FineReader 15 Crack Tam Indirme Bağlantısı

ŞİMDİ İNDİRİN ABBYY FineReader 15 Crack: BURADA

ABBYY FineReader PDF 15 Crack’i Cihazınıza Yükleme Talimatları

Başarıyla indirdikten sonra winrar yazılımıyla çıkarmaya devam edin.

ABBYY FineReader PDF 15 Crack

Daha sonra yazılımı yüklemek için kurulum dosyasına tıklayın.

ABBYY FineReader PDF 15 Crack

Yükle’ye tıklamaya devam edin

ABBYY FineReader PDF 15 Crack

Daha sonra makinenin yüklenmesi için birkaç dakika bekleyin…

ABBYY FineReader PDF 15 Crack

Burada kurulum işlemine devam etmek için Tümüne Evet’i seçebilirsiniz.

ABBYY FineReader PDF 15 Crack

Daha sonra dili seçersiniz (Vietnamca dahil). Ardından onaylamak için tekrar Tamam’a tıklayın

ABBYY FineReader PDF 15 Crack

“Lisans Sözleşmesinin şartlarını kabul ediyorum ve okuduğum ve anladığım Gizlilik Politikasını kabul ediyorum” kutusunu işaretlemeye devam edin ve ardından İleri’ye tıklayın.

ABBYY FineReader PDF 15 Crack

Özel kurulum için, özel’i seçebilir veya varsayılanı Tipik olarak seçebilirsiniz -> İleri’yi seçmeye devam edin.

ABBYY FineReader PDF 15 Crack

Devam edin, ikinci ve üçüncü onay kutularının işaretini kaldırın, ardından aşağıda gösterildiği gibi Yükle’ye tıklamaya devam edin.

ABBYY FineReader PDF 15 Crack

Bu arada özellikler bilgisayarınıza yüklenmeye devam eder. Bir süre bekleyin lütfen!

ABBYY FineReader PDF 15 Crack

Yazılımı başarıyla yükledikten sonra bildirimi kapatmak için Son’a tıklayın.

ABBYY FineReader PDF 15 Crack

Not: Yazılımı başarıyla yükledikten hemen sonra açmak için acele etmeyin. Ancak yanlışlıkla açarsanız, Etkin ABBY Finereader’ın 15. adımına geçmek için hemen kapatın.

ABBYY FineReader 15 Crack Olarak Kırma Talimatları

ABBYY FineReader 15 Crack için şu talimatları izleyin:

Öncelikle daha önce indirdiğiniz “ABBYY FineReader 15 Crack” dosyasını açın.

ABBYY FineReader PDF 15 Crack

Daha sonra yeni çıkardığınız crack klasöründeki tüm dosyaları yazılım kurulum klasörüne kopyalayın.

ABBYY FineReader PDF 15 Crack ABBYY FineReader PDF 15 Crack

Burada, “masaüstündeki ABBYY FineReader 15 Crack simgesine” sağ tıklayıp ardından Dosya Konumunu Aç seçeneğini seçerek yazılım yükleme klasörünü kolayca ve hızlı bir şekilde arayabilirsiniz.

ABBYY FineReader PDF 15 Crack

Aşağıdaki görseldeki gibi linke buradan ulaşabilirsiniz.

ABBYY FineReader PDF 15 Crack

Yukarıdaki yeni kopyalanan dosyaları bilgisayarınızın klasörüne yapıştırmaya devam edin

Ardından üzerine yazılacak seçenekleri seçin.

ABBYY FineReader PDF 15 Crack

Aşağıda gösterildiği gibi kutuyu işaretlemeye devam edin ve ardından Devam’ı tıklayın. Windows 7 kullanan cihazlarda da aynı şey olacak, sadece biraz farklı. Artık kullanmak için “ABBYY FineReader 15 Crack” yazılımını tamamen açabilirsiniz.

ABBYY FineReader PDF 15 Crack

Bugünkü makalemiz sayesinde size yazılım hakkında ve ayrıca ABBYY Finеrеadеr 15 Full crack’i basit ve hızlı bir şekilde nasıl indireceğiniz hakkında faydalı bilgiler sunduk.
ABBYY FineReader 15 Crack yazılımını indirme veya kırma işlemi sırasında herhangi bir sorunla karşılaşırsanız lütfen aşağıdaki yorumlar bölümüne bir soru bırakarak bizimle iletişime geçin.

İyi şanlar!

Leave a Comment