Cubase 10 Pro + Crack Ücretsiz Yazılımı İndirin 2024

Cubase 10 Pro + Crack Ücretsiz Yazılımı İndirin [Kurulum Talimatı]

Cubase 10 Pro

Cubasе 10 Pro, en iyi sonuçları elde etmek için müzik miksleme ve düzenleme konusunda kullanıcılara en çok destek veren ve sizi daha yaratıcı fikirlerle destekleyen yazılımlardan biri olarak biliniyor. Müzik prodüksiyonunu ve kaydını destekleyecek bir yazılım arıyorsanız Cubasе 10 full crack’i kaçırmayın.

Bu yazıda OneIndir, kullanıcılar tarafından oldukça beğenilen ve iyi ses düzenleme yeteneklerine sahip bir yazılımı sizlere tanıtacaktır. Yazılım hakkında daha fazla bilgi edinmek ve Cubasé 10 Pro Full Crack’i indirme talimatlarını öğrenmek için aşağıdaki makaleyi atlamayın.

Cubase 10 kayıt Yazılımına Giriş

Cubasе 10 Pro’un başka bir adı daha var: Steinberg Cubasе 10 Pro. Bu, en son kayıt yazılımı sürümüdür ve 2019’da piyasaya sürülmüştür ve kullanıcılar tarafından aranan ve piyasada oldukça beğenilen bir yazılımdır.

Şimdiye kadar Cubasé 10, en eksiksiz sürüm olarak kabul ediliyor ve kullanıcılara müzik düzenleme konusunda çok fazla destek veren ve aynı zamanda kullanıcılar için ilham yaratan sezgisel bir yazılım arayüzü ile daha kullanışlı özellikler getiriyor. birçok yeni fikir geliştirmek için kullanılır.

Ancak Cubasе 10’un bu sürümüne ve birçok yeni özellik de eklenmiştir. Buna bazı harika araçlar, uygulamalar ve eklentiler veya şablonların yanı sıra tam güncellemeler de dahildir. Dolayısıyla Cubase 10’un herkesin sahip olması gereken en iyi müzik miksleme ve kayıt yazılımı olduğu doğrulanabilir.

Cubasе 10’u kullanarak, efekt hizalama ve sıkıştırma ve ses ayarlama yoluyla editörünüz üzerinde tam kontrole ve kontrole sahip olursunuz; bu, her tür müziğe özgürce bağlanmanıza olanak tanır. Tamam aşkım. Şimdi Cubasé 10 yazılım sürümünün 2019 getirdiği olağanüstü özellikleri öğrenelim.

Cubase 10 Pro

Cubasе 10 Pro’nun Olağanüstü Özellikleri

Cubasе 10 Pro crack, yaygın olarak kullanılmasına ve kullanıcılar tarafından oldukça beğenilmesine rağmen bugüne kadar Cubasе 10, kullanıcılara üstünlük ve yüksek verimlilik getiren özelliklerini hala korumaktadır. Cubasе 10’un müzik yaratıcıları için son derece kullanışlı bir yazılım olduğu söylenebilir. Aşağıdakiler Cubasé 10’un getirdiği özelliklerdir.

Parçaları Diğer Projelerden Içe Aktarın

Özellikle Cubasé 10 yazılımıyla, kullanıcıların bilgisayardaki farklı projelerden ses ve verileri içe aktarması, örnek oluşturmanın yanı sıra bilgileri dönüştürmesini kolaylaştırmak için kolaydır. Böylece projeler arasında veri alışverişi yapmanız da daha kolay olacak ve en önemli şeylere neye odaklanmanız gerektiğini bileceksiniz.

Spektrumu Karşılaştıran Bir EQ Modu Var

Cubasé 10 Pro yazılımı, video oluşturucuları ve padshop2 eklentilerini mümkün olduğu kadar gecikmelerle göndermenize olanak tanır ve Cubasé 10’un estetiğiniz ve yaratıcılığınızla birlikte sunduğu tüm avantajlardan yararlanır. Spektral karşılaştırma EQ, çatışmaları tanımlamanıza veya ortadan kaldırmanıza ve frekans rezonanslarından yararlanmanıza daha fazla yardımcı olmak için size mükemmel bir görselleştirme sağlayacaktır. Bunun diğer Kübalılarda olmayan bir fark olduğu söylenebilir.

Kullanıcıların Renkleri Karıştırmasına Olanak Tanır

Cubasе 10’un bu sürümünde yazılım, karıştırma kanallarınıza isteğe bağlı renkler atamanıza olanak tanıyacak. Bu araç, iş akışınızın kodunun kolayca ve hızlı bir şekilde çözülmesinden sorumlu olacaktır. Bu renk karıştırma özelliği sayesinde aradığınız müziği en sezgisel şekilde tamamen bulabilirsiniz.

Videoların Mp4 Dosyaları Olarak Dışa Aktarılmasına Izin Verir

Özellikle Cubasé 10 Pro yazılımı, kullanıcıların videoları 16 bit stereo ses ile eksiksiz mp4 video dosyaları olarak oluşturmasına olanak tanır. Bu yükseltme, video projelerinizi dışa aktarmak için ayrı yazılım kullanma zorluğunu ortadan kaldırmanıza yardımcı olacaktır.

Düzenleme Araçlarıyla Birleştirin

Birden fazla parçayı düzenlemek için birden fazla aracı tamamen birleştirebilir ve aynı anda kullanabilirsiniz. Daha sonra araçları birleştirmeli ve en iyi etkiyi elde etmek için hem nesnelere hem de kapsam dahilinde uygun olan kombinasyon modunu seçmelisiniz. Özellikle birden fazla aleti aynı anda, alet değiştirmeye gerek kalmadan tamamen kullanabilirsiniz.

Diğer Bazı Özellikler

  • Kullanıcıların makroları daha kolay kaydetmesine, LUFS’yi standartlaştırmasına ve Güvenli Modda Başlatmasına ve çeşitli iş akışlarını iyileştirmesine olanak tanır.
  • Esnek yönlendirme ve tam otomatik gecikme telafisi ile 5.1 surround seste 192 kHz’e kadar ödüllü Steinberg 64 bit kayan noktalı ses motoruna sahiptir.
  • Tam paketi 90’dan fazla ses işlemcisine ve MIDI VST efektlerine sahiptir. Bu, bir VST amplifikatör rafına sahip olan ve aynı zamanda bir VST bas setine sahip bir bas gitar amfi ses setine ve bir REVеrеnce evrişim yankısına ve son olarak sekiz bantlı bir frekans EQ ve benzerine sahip olan Quadrafuzz V2’yi içerir.
  • Sentezleyicide 3000’den fazla sesin yanı sıra 8’den fazla özellikli enstrüman olacak. Bunlar arasında HALion sonic SE 3 ve
  • Groovе Agent SE 5 ve LoopMash 2 ile Padshop ve Rеtrologe 2 yer alıyor.
  • Akıllı miksleme araçları ve kutu izleme ve akor destekleme yetenekleri vardır. Böylece gelişmiş uyum ve seslendirme ilerlemeleriyle müzik kompozisyonuna daha fazla fikir kazandırmak için gelişmiş akorlar desteklenir.
    Variaudio, monofonik müzik ve otomatik uyum ve otomatik ayarlama efektlerinin MIDI tarzı nota düzenlemesi için kullanılır.

İlgili Mesajlar

Kurulum Yapılandırması Gerektirir

  • CPU çipi: 2Ghz’den itibaren gereklidir (en iyisi 2,5Ghz veya üzeri)
  • Ram: Kullanılan minimum RAM 2GB’tır (4GB veya üzeri için iyi)
  • Mevcut grafik kartı: Yerleşik
  • Windows Directx ile entegre
  • Boş alan: Minimum boş alan 20 GB’tır
  • Yazılım indirmeyi destekleyen işletim sistemi: Win 7/8/10

Cubase 10 Pro Full Crack’i Indirme Bağlantısı

Cubase 10 Pro Full Crack yazılımını indirmek için lütfen aşağıdaki bağlantıyı ziyaret ederek yazılımı indirin.

Cubase 10 Pro Full Crack yazılımını indirme linki: Burada

Cubasе 10 yazılımını indirme ve yükleme talimatları

Cubasé 10‘u cihazınıza indirdikten hemen sonra, aşağıda anlatıldığı gibi Cubasé 10 Pro’yu crackleme adımlarına geçin.

Adım 1: Cubase 10 Pro Full Crack yazılımını bilgisayarınıza indirdikten sonra yeni indirilen dosyayı çıkartma işlemine geçin.

  • Burada yeni indirilen dosyaya tıklayarak sıkıştırmayı açmaya devam edin > ardından winrar Dosya Çıkart kelimesini seçin.
  • Dosyayı başarıyla çıkardıktan hemen sonra ekran aşağıda gösterildiği gibi görünecektir:
    Not: 2. adıma geçmeden önce anti virüs tarayıcınızı kapatmanız en iyisidir.

Adım 2: еLicеnsеrControlSetup’ı yönetici haklarıyla yükleyin.

Cubase 10 Pro

Ekranda aşağıda gösterildiği gibi eLicenserControlSetup arayüzü görünecektir. Daha sonra kurulum işlemine devam etmek için İleri’ye tıklayın.

Cubase 10 Pro

Adım 3: Soft еLicеnser Antitrial’ı yükleyin

Sonraki ve Soft еLicеnsеr Antitrial’ı kurun ve ekran aşağıdaki gibi görünecektir:

Adım 4: Bölüm 3.Cubasе 10.5 Pro’yu yükleyin ve açın ve bitirmek için İleri’ye tıklayın.

Cubase 10 Pro

Adım 5: 32bit Ho tro vst klasörünü açın ve aşağıdaki 2 dosyayı kopyalayıp C:\Program Files\Steinberg\Cubase 10\Components klasörüne yapıştırın.

Cubase 10 Pro

Adım 6: Ardından 5.ASIO4ALL_2_14_English ve 6.ASIOLinkPro yazılımını yükleyin

Cubase 10 Pro

Cubase 10 Pro

Adım 7: Cubase 10 Full crack Pro için VST Eklentisini yükleyin. Kök klasöre geri dönün, 2 numaralı klasörü açın. VST Eklentisi, ardından içindeki her yazılımı yükleyin. Doğrudan VST3 (64bit) kutusunda işaretlemeniz gereken tüm seçenekler uygundur.

Adım 8: Yalnızca Waves.Complete v9.92 2018 dosyası için, Kurulum Waves Complete v2018.07.23.exe dosyasını açın ve ardından kurulum yapın.

Yazılım yüklendikten sonra aşağıda gösterildiği gibi seçim yapmanız yeterlidir ve işlem tamamdır.

Cubase 10 Pro

Şimdi yazılımı deneyimlemek için Cubase 10 Pro Crack dosyasını yönetici haklarıyla açın.

Bu yüzden sizlere Cubase 10 Pro Full Crack nasıl indirilir onu gösterdik. Bu makalede verdiğimiz bilgilerin Cubase 10 crack’i bilgisayarınıza hızlı ve basit bir şekilde indirip kurmanıza yardımcı olacağını umuyoruz.

Leave a Comment