Lumion 10 Full Indir Ücretsiz Son Sürümü Kırın [2024]

Lumion 10 Full Indir Ücretsiz Son Sürümü Kırın [Güncellendi]

Lumion 10 Full Indir

Lumion 10 Full Indir Mimarlara üç boyutlu inşaat ve kurulumda veya film ve resim gösterileri yapımında yardımcı olacak kullanışlı bir görselleştirme cihazı arıyorsanız, Lumion 10 yazılım programını artık kaçırmanıza gerek yok. Lütfen. Lumion 10 Pro’nun hangi özelliklere sahip olduğu ve hızlı kurulumunun nasıl yapılacağı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için oneindir.Com.Tr’nin aşağıdaki yazısını takip edin.

Lumion 10 32/64bit Tam Lisans Anahtarını Indirme Bağlantısı

ŞİMDİ İNDİR Lumion 10 Tam Crack: Burada

Virüs içeren köprülerden bilinmeyen yazılım programlarının indirilmesi, izinsiz girişler ve özel bilgilerin çalınmasından kaynaklanan sorunları önlemek için. Dizüstü bilgisayarınıza indirme sırasında kötü amaçlı kodlarla dolup taşmamak için, yükleme sırasında her yazılımı ve oyunu %100 kapsamlı bir şekilde inceleyen NYT News veya Bugnet gibi orijinal web sitelerinden oyun hacklerini veya tam crackli yazılım programını en kolay şekilde indirmelisiniz.

Lumion 10 nedir?

Lumion 10 Full Indir pro crack uzun süredir piyasaya sürülmesine rağmen bugüne kadar Lumion 10 bugün hala kullanıcıların en büyük arzusudur. Her ne kadar Lumion artık çok daha büyük varyasyonlar, iyileştirmeler ve yükseltmeler geliştirmiş olsa da, en öne çıkan yazılım hala Lumion 10 tam lisans anahtarıdır. Lumion’un 3D tasarım yazılım programının bugünkü modeli olduğu söylenebilir.

Ayrıca Lumion 10 Full Indir pre-actived, doğru ve hızlı 3 boyutlu görüntülemeye yardımcı olan, sürücülerin fotoğraf veya filmlerdeki CAD modalarına zahmetsizce inanmasını destekleyen yazılım programı olarak da bilinir. Ayrıca yazılım programı, tasarımcıların 3 boyutlu filmler ve panoramik fotoğraflar oluşturmasına da yardımcı olarak öne çıkıyor ve işi daha da mükemmel hale getiriyor.

Crack Lumion 10 Full Indir, 3 boyutlu modelleme yazılımı, CAD fotoğrafları, Revit, Archicad, SketchUp, Rhino, 3ds Max ve Vectorworks ile AutoCad ve birçok farklı yazılım programıyla iyi bir şekilde eşleştirilmiştir. Lumion 10 Full Indir Şu anda Lumion 10 yazılımı, arenadaki mimari işyerlerindeki kullanıcıların %70’ini oluşturuyor çünkü yazılım, iyi güvenlik yetenekleriyle birlikte uzman tasarım araçları ve güncel işlevler sağlıyor.

Lumion 10 Full Indir

Lumion Vietnam’daki olağanüstü işlevler

  • Fotoğraf modu, Panorama Modu ve Film Modunun önizlemesi için destek: Lumion 10 Full Indir Expert ile günümüzde pek çok müşterinin dikkat ettiği şey, siz render tuşuna basmadan önce harika, önceden var olan görev önizlemelerine izin veren özelliktir. Bu önizleme işlevi, yayınlamadan önce fotoğrafı harika bir şekilde önizlemenize ve incelemenize yardımcı olacaktır.
  • Entegre güzel ağaç kitaplığı: Şu anda, Lumion 10 Complete Crack, insanların seçim ve tasarım konusunda daha rahat olabilmeleri için bir koleksiyon haline gelme amacıyla altmış iki yüksek olağanüstü ağaç aygıtına kadar ilerledi. Kullanıcılara mantıklı 2’yi yeniden yaratabilen en pratik ayrıntıları getiriyor
  • Yer Değiştirme haritalaması desteği: Bu özellik, içerideki her ayrıntıyı, hatta en küçük unsuru bile hissetmenize yardımcı olacaktır.
  • Gece gökyüzü için Entegre Gerçek Gökyüzü efekti: Gökyüzü aşığıysanız ve keşfetmeyi ve yaratmayı düşünüyorsanız, bu özellik sizin için gerçekten faydalı olacaktır.
  • Entegre Aurora etkisi: Bu seçeneği kullandığınızda harika, romantik, gizemli bir manzara yaratmak için açık ve koyu renklerin bir karışımını yaratacaksınız.
  • Entegre fotoğraf eşleştirme etkisi Fotoğraf Eşleştirme Efekti: Sağlıklı resimlerinizi maksimum düzeyde doğru ve hızlı bir şekilde çekmenize yardımcı olur.
  • Yükseklik haritaları desteği: Yükseklikleri gerçek duruma uyacak şekilde düzenlemeniz gerekiyorsa, gerçekte bu seçimi unutamazsınız. Lumion 10 önceden aktif edilmiş, samimi bir seçim. Sizin için doğru olanı seçin.
  • Yapay zeka çiçek sanatı sonuçlarının sağlanması: Güzel ve güzel bir fotoğrafta bitki örtüsünün rengi eksik olamaz. Bu nedenle yapay zeka çiçek sanat eserleri efektleri Lumion 10’a entegre edilerek istediğiniz gibi yaratacak durumlar yaratılmıştır.
  • Kütüphaneye 364 yeni öğe entegre ediliyor: Lumion 10 Full Indir Çalılar, arabalar, iç mekanlar, dış mekanlar ve evler veya meydanlar sayesinde artık evinizi veya evinizi tasarlarken ekstra rahat olabilirsiniz. Sadece birkaç kolay adımla her şeye sahip olabilirsiniz. gerek duyduğunuz kadar.
  • Birçok yeni malzeme ekleyin: Yazılımın içindeki bu seçenekle, daha fazla çeşitlilik ve esneklik gösteren birçok yeni maddenin yanı sıra, yapı ve üretime 133 malzeme tanıtılacak.
  • Boya Yerleştirme aracıyla öğeleri toplu olarak uygulayın: Fırça aygıtı gibi yalnızca birkaç basit fare tıklaması ve sürükleme işlemiyle çalışmanızı hızlı ve olması gerektiği gibi tamamlayabilirsiniz.
  • Müşteriler için özel bir malzeme kütüphanesi sağlar: Lumion 10 enerjik ürün anahtarı, müşterilere herhangi bir kumaşın kullanımını tamamlarken yeniden saklamaya elverişli bir arşiv sağlayacaktır.
  • Entegre Manzara Kesici aracı: Bu işlev, arazide delikler oluşturmak, gizlenmekten kaçınmak veya farklı anlık çekimleri etkilemek için kullanılır.
  • Videonun hızlı/kademeli hızını ayarlamanıza olanak tanır: Normalde, videoyu düzenlemek ve ayarlamak için çeşitli zaman harcamanız gerekebilir. Ancak Lumion’un yeni sürümüyle her şey çok daha kolay hale geliyor çünkü her şey, ihtiyacınız olan ürünü yaratana kadar özgürce oluşturabileceğiniz yazılım programının içine yerleştirilmiştir. Maksimum memnun oldum.
  • DWG belgelerinden model alma işlemi iyileştirildi: Lumion 10 Full Indir DWG belgelerinin yüklenmesi Lumion’a dahil edildi ve belgelerdeki yeni konuları hızlı ve sorunsuz bir şekilde tamamlamanıza yardımcı oldu.

Lumion 10 Full Indir

İlgili Makaleler

Ayarları yapılandırın
  • İşletim cihazı: Yeni güncellemelere sahip Windows 7 SP1, Windows 8.1 ve Windows 10.
  • CPU: 3,6 Ghz veya daha iyi taban/yükseltme hızına sahip Intel Key i5 desteği.
  • Ekran çözünürlüğü: Minimum 1600×1080.
  • Sistem belleği: Maksimum MHz hızında en az 16 GB.
  • Sabit güç – sabitlenmemiş sürücü: en az 20 GB veya daha fazla.

Kurulum Talimatları

Adım 1: Öncelikle Windows güvenlik kapsayıcısına tıklayın ve Virüs ve Koruma seçeneğini seçin, ardından alttaki Ayarları Yönet seçeneğine tıklayarak devam edin. Ardından, cihazınız AÇIK modundaysa Gerçek Zamanlı Koruma modunu KAPALI konuma getirin.

Adım 2: Yeni indirilen belgeye tıklamaya devam edin ve ardından rapor çıkarma işlemini gerçekleştirin. Burada Lumion 10 3 2 Lum 10 Pro’yu seçin.

Lumion 10 Full Indir

Devamlı olarak 2 kez İleri’ye tıklayın

Lumion 10 Full Indir

Daha sonra Yükle’ye tıklayın

Lumion 10 Full Indir

Üçüncü adım: Yeni indirilen belgeye tekrar gidin

Lten threetwo Cgp-toc’u seçin

Sağ tıklayın ve bir kez daha KOPYALAYIN

Lumion 10 Full Indir

Adım 4: Az önce kopyaladığınız lumion.pro.v10.3.2-CGP-tpc.exe aracını çalıştırın. Şifreyi girin: tpcrew-group ve Devam’a tıklayın.

Lumion 10 Full Indir

Adım 5: Yama satırını seçin

Lumion 10 Full Indir

Adım 6: Yazılım programını başlatın ve Lumion 10 Pro full crack deneyimini yaşayın.

Bu yüzden gerçek Lumion 10 Full Indir nasıl kurulacağını ve kullanılacak yazılımın nasıl kırılacağını da sizlerle paylaştık. Umarız burada verdiğimiz yüzde size faydalı bilgiler verecektir. Size bir hit kurulumu diliyorum!

Leave a Comment